Cum platesc?

In functie de plantele ornamentale, materialele si produsele pentru gradina, sau serviciile de amenajari / intretinere gradini dorite, avem diverse facilitati si modalitati de plata, toate la indemana dvs: numerar, cec, O.P, carduri Visa sau Mastercard. Plantele si materialele pentru amenajare si intretinere gradina sunt acum mai usor de cumparat online din hipermarketul nostru. Orice plante sau produse pentru intretinerea si amenajarea gradinii cu valoare sub 1000 lei, pot fi achitate la curierul care le livreaza. Plantele si materialele cu volum mare, greutate mare sau valoare peste 1000 lei, vor fi achitate in avans. 

Puteti achita plantele si produsele pentru gradina pe care le doriti din hipermarketul nostru de plante si servicii de gradina in cateva moduri foarte usoare, si anume:

1. Plata cash la curier
Se practica in cazul produselor cu valoare pana in 500 lei, daca produsele comandate au greutate mica si volum redus. Plata se poate face direct curierului care va aduce produsele si va inmaneaza factura si chitanta. La contravaloarea produselor achizitionate se adauga TAXA DE TRANSPORT (evidentiata separat in factura proforma care va este emisa in momentul plasarii comenzii), taxa care va trebui achitata la livrare, odata cu produsele.

2. Plata prin virament bancar / ordin de plata
Puteti efectua plata prin ordin de plata sau virament bancar, pe baza facturii proforma emisa automat, in momentul plasarii comenzii dvs pe  www.gardenis.ro. Detaliile de plata sunt:

SC Garden Services S.R.L.
Bd. Gheorghe Ionescu Sisesti 225 B, sector 1, Bucuresti, C.U.I. RO 13417680
Cont: RO71 BRDE 410S V214 9650 4100,
Banca B.R.D. Militari                                        

Comanda va deveni valida dupa confirmarea platii.

3. Plata prin carduri (VISA sau MASTERCARD): Produsele dorite pot fi achizitionate cel mai simplu prin plata cu cardurile bancare Visa sau Mastercard. Plata se face prin cea mai securizata platforma de plati online: Gecad E-payment, folosita in cazul platilor online securizate. Dupa efectuarea platii electronice prin e-payment, veti fi instiintati pe mail de suma care v-a fost preluata de pe card si veti primi factura aferenta produselor achizitionate.