Amenajari gradini spatii verzi

Design gradini spatii verzi

Specializați în Design gradini spatii verzi, cu o bogată experiență în domeniul peisagisticii, oferim servicii profesionale pentru crearea unor spații exterioare de vis. Echipa noastră de ingineri și peisagiști propune soluții personalizate, transformând orice zonă verde într-un colț de paradis. De la proiectarea inițială la implementarea soluțiilor și întreținerea pe termen lung, suntem dedicați să aducem frumusețea naturii mai aproape de tine.

Transformăm Spațiile Verzi în Paradisuri Personale

Ne angajam sa gasim cea mai potrivita abordare pentru a transforma spatiul verde al curtii într-un paradis. Portofoliul nostru de servicii include proiectarea si amenajarea gradinilor si a spatiilor verzi (inclusiv gradini pe acoperis). Frumusetea naturii prinde viata in fiecare proiect de design gradini spatii verzi pe care il abordam. Amenajam gradini pline de culoare, sofisticate, chiar si design gradini spatii verzi pe acoperis (acoperisuri verzi). Suntem aici sa transformam visul tau realitate. Suntem echipa potrivita pentru a aduce frumusetea naturii in gradinile publice sau private.

Oferim Servicii Complete de Amenajare

Oferim servicii de plantare arbori, arbusti, copaci și flori, gazonarea și înierbarea suprafețelor de teren. Prestăm multe alte lucrări pentru a crea grădini diversificate și vii. La fiecare amenajare peisagistică folosim plante și flori selectate cu grijă.

Lucrări Specifice și Instalări

Executăm lucrări de montaj sisteme de irigații, rețele de drenuri, lumini de grădină, decopertare teren sau adăugare pământ vegetal fertil. Instalăm alei de grădină înierbate, însămânțăm gazon sau montăm rulouri de gazon. Plantăm pomi, arbusti, flori, garduri vii.

Reamenajarea și Refacerea Grădinilor

Putem realiza și reamenajarea grădinii tale, deoarece aceasta este o oportunitate de a-ți reinventa spațiul verde. Executăm lucrări de refacere grădini sau reamenajări peisagistice complexe.

Servicii Complete pentru O Grădină de Excepție

Prestăm servicii complete începând cu lucrări de săpare șanțuri, frezare pământ, adăugare de pământ vegetal fertil și nivelare terenuri, la gazonarea suprafeței grădinii și plantarea plantelor și realizarea unor grădini de excepție.

Servicii design gradini spatii verzi

Oferim pachetul complet de servicii de proiectare si amenajare gradini. 

Amenajam gradini clasice, gradini japoneze, gradini de piatra, gradini feng-shui, gradini englezesti, gradini franceze sau gradini luxuriante, 

Putem realiza gradini rustice, gradini moderne, gradini minimaliste, gradini cu garduri vii si plante conifere, etc.

 • Proiectare Personalizata pentru amenajări grădini și spații verzi

  Echipa noastra de specialisti va analiza specificul spatiului tau verde si va dezvolta solutii adaptate pentru a-ti transforma visurile de amenajare a gradinii in realitate
 • Experienta Fara Bariere

  Cu o echipa de peisagisti, horticultori si gradinari experimentati, vei avea acces la expertiza de top in domeniul amenajarii gradinilor si spatiilor verzi, atat la nivelul solului cat si pe acoperis.
 • Rezultate Durabile si Estetice

  Colaborarea cu firma noastra aduce beneficiul unei gradini frumoase si durabile, astfel te vei bucura de un spatiu verde ingrijit, frumos si functional pe termen lung

Echipele noastre de gradinari competenti sunt pregatite sa execute lucrari complexe, de calitate si durabile. 

Gasim solutiile potrivite pentru orice amenajare de gradina sau spatiu verde.

Amenajam gradini pe acoperis (acoperisuri verzi) si terase verzi cu plante si flori.  Construim iazuri, helestee si alpinarii cu cascade si caderi de apa. Realizam decopertarea terenurilor, saparea santurilor,  umpluturile cu pamant vegetal fertil si nivelarea terenurilor, etc.

Echipa noastra de ingineri horticoli si peisagisti ofera solutii pentru design gradini spatii verzi

 Peisagistii si inginerii nostri cu experienta va pot ajuta sa transformati spatiul dvs. verde intr-o oaza de liniste si frumusete. 

Sunati acum pentru a programa o consultatie!

Cum lucram

Procesul de amenajare a gradinilor este complex si imbina creativitatea cu tehnicile specializate. Asa se transforma orice spatiu verde intr-un colt de paradis. Abordam sistematic fiecare proiect. Amenajam spatii verzi captivante, estetice si functionale, reflectand dorintele si personalitatea fiecarui client

strategy

Evaluam si planificam

Vizita pentru vizionarea gradinii implica evaluarea atenta a terenului, a caracteristicilor naturale si a cerintelor specifice ale clientului. Dezvoltam apoi o oferta detaliata de amenajare, incepand de la partea de structura a gradinii. Dupa discutia ofertei putem continuacu  schitele amenajarii peisagistice a gradinii.

Planificarea si designul

Implementam si Construim

Intai pregatim terenul si instalam sistemele de irigatii, retelele de drenuri si cablajele electrice pentru iluminat. Apoi se plasează plantele si materialele selectate conform proiectului, avand în vedere cerintele individuale ale fiecarei specii.  Avem in vedere modul în care plantele interactioneaza in ansamblul gradinii, tinand cont de caracteristicile plantelor alese

shovel

Finalizam si intretinem

Punem accentul pe finisaje, pe aranjarea elementelor decorative, ajustam detaliile de design si verificam functionalitatea sistemelor implementate. Oferim informatii despre intretinerea continua a gradinii pentru a mentine spatiul verde infloritor pe termen lung. Oferim servicii de intretinere a gradinilor si spatiilor verzi realizate de catre echipele noastre de gradinari.

De ce sa ne alegi?

Icon reprezentand expertiza
Experienta profesionala dovedita

Cu o vechime de peste 30 de ani in domeniul peisagisticii complexe, cu un personal experimentat si apreciat in piata, serviciile noastre de amenajare a gradinilor ofera incredere si siguranta.

Solutii personalizate pentru design gradini spatii verzi

Oferim servicii complete de la proiectare la implementare pentru o gama larga de tipuri de gradini.

Rezultate personalizate si estetice:

Fie ca vrei o gradina clasica sau moderna, minimalista sau bogata in detalii, echipa Gardenis este pregatita sa iti depaseasca asteptarile.

Ce include serviciul de design gradini spatii verzi

planing2

Proiectare si amenajare gradini

Cu Gardenis beneficiezi de o abordare completă și creativă a proiectului tau, atat tehnica cat si estetica. Lucram pentru transformarea spațiului tău verde într-o oază de frumusețe și funcționalitate.

water-system

Instalare sisteme de irigatii si sisteme de iluminat

Echipa noastra de specialisti se ocupa de instalarea completa a sistemelor de irigatii si de  de iluminat ambiental. Lucram pentru a oferi o atmosfera placuta in spatiul tau verde.

planning3

Amenajare si contructii alei de gradina, elemente de decor, iazuri, helestee si cascade

Oferim posibilitatea de a adauga elemente distincte si durabile in spatiul tau verde. Echipa noastra de experti se asigura ca aceste elemente se imbina perfect cu designul general al gradinii tale. Elementele trebuie sa se integreze armonios in peisaj, adaugand un plus de valoare si estetica gradinii tale.

Intretinerea continua, imbunatatiri si optimizari

Intretinere grădini și spații verzi

Mentinem aspectul practic, functional si estetic al spatiului verde. Prevenim sau rezolvam problemele fitosanitare ale gradinii, oferind un mediu placut si confortabil in gradina ta.

Vezi o parte din lucrarile noastre

Testimoniale

GARDENIS OTOPENI DN1
4.8
Based on 295 reviews
powered by Google
Cristina TaranuCristina Taranu
07:43 01 Jul 24
Recomand! Plantele de calitate superioara iar personalul foarte prompt si amabil!
Mihaela LazarMihaela Lazar
14:59 25 Jun 24
Claudiu VirdarieClaudiu Virdarie
08:31 18 Jun 24
Produse de calitate si colaborare foarte placuta!
Emilia MoloseagEmilia Moloseag
07:54 17 Jun 24
Piatra este foarte frumoasă ! Merită pe deplin bănuții
Daniel PetrescuDaniel Petrescu
12:47 13 Jun 24
Profesionalism, Calitate, Onestitate, Promptitudine.
VERONICA OPREAVERONICA OPREA
07:27 13 Jun 24
Adrian FloreaAdrian Florea
21:04 04 Jun 24
Au livrat conform promisiunii, la timp, fără costuri ascunse.
Ciprian AntonescuCiprian Antonescu
18:56 04 Jun 24
Rodica ParaschivRodica Paraschiv
05:26 28 May 24
Bogdan MarinitaBogdan Marinita
14:50 14 May 24
Cristian MCristian M
08:09 10 May 24
Băieții mi-au montat sistemul de irigații, au lucrat prompt și profesionist, chiar și pe ploaie măruntă, nu am ce să le reproșez. Sistemul funcționează brici, cu echipamente de calitate, sunt mulțumit de lucrare pentru început, vedem cum se comportă în timp.
Paul ZorlandPaul Zorland
16:21 09 May 24
Serviciile profesionale excelente ale companiei au fost furnizate în toate domeniile, de la contactul inițial și programarea programării până la angajații care au fost la timp, cunoscători și completând cu sârguință toate sarcinile. Rezultatul final a fost satisfacția 100% a clienților, inclusiv oferirea de prețuri corecte și rezonabile.
Silviu StSilviu St
07:46 29 Apr 24
LUCA DI NICOLALUCA DI NICOLA
10:17 17 Apr 24
Multumim mult pentru promtitudinea si profesionalismul cu care ati plantat cei 6 artari globulosi astazi! Am avut fericirea sa cunosc profesionisti care isi iubesc meseria si o fac cu maxima seriozitate. Va voi recomanda tuturor celor care au nevoie de plante sau de amenajarea gradinii!
Catalin TofanCatalin Tofan
05:46 17 Apr 24
Johannes BeckerJohannes Becker
09:32 16 Apr 24
M-au transformat haosul din gradina mea intr-un mic parc, in care si Regele Charles s-ar fi simtit bine. Au respectat bugetul, si chiar au terminat lucrarea mai repede decat au estimat initial. Multumesc mult pentru profesionalism!
23Damianski23Damianski
12:24 10 Apr 24
Super servicii, super produse, sunt la a 2-a curte cu ei.Succes in continuare!
Adelina VasileAdelina Vasile
09:13 08 Apr 24
Totul a decurs perfect. Foarte prompti, desi era o perioada extrem de aglomerata la ei, am reusit sa ne si consultam asupra plantelor pe care le vroiam, iar echipele la montaj au fost cu adevarat profesioniste. Recomand cu drag, si o sa mai apelez la serviciile lor
Mugurel GeorgescuMugurel Georgescu
05:42 06 Apr 24
Printre produsele specifice, am găsit un personal amabil și bine calificat.
Flori FranuskaFlori Franuska
13:07 03 Apr 24
Servicii rapide si de calitate. Echipa de profesionisti.
Gabriela RusGabriela Rus
19:49 30 Mar 24
Gabriel PanaitGabriel Panait
16:17 29 Mar 24
Cristina La FerraraCristina La Ferrara
19:23 28 Mar 24
Comanda livrata in mai putin de 24 de ore, produse calitative.
Anca CrisanAnca Crisan
14:05 28 Mar 24
Apreciez foarte mult calitatea produselor și serviciilor, promptitudinea, seriozitatea și respectul personalului fata de clienți.
Alex CAlex C
09:53 25 Mar 24
constantin budulanconstantin budulan
20:46 20 Mar 24
Irina TessIrina Tess
10:57 14 Mar 24
Foarte prompti in livrare. Plantele foarte frumoase. Mi le-am ales, doamnele de acolo mi-au povestit despre fiecare si a2a zi au ajuns acasa.
Cristian GheorgheCristian Gheorghe
18:50 11 Mar 24
Leonard MihaiLeonard Mihai
15:58 06 Mar 24
Costin DumitruCostin Dumitru
14:24 27 Feb 24
Echipa de profesionisti
Constanta NazarcuConstanta Nazarcu
15:38 13 Feb 24
EsariEsari
09:54 30 Jan 24
Referitor la fitofarmacie, personalul foarte amabil si de ajutor, iar pretul pentru produsul cumparat este foarte bun.Recomand!
Matei BaraMatei Bara
19:03 04 Dec 23
Alexandru PodariuAlexandru Podariu
08:15 04 Dec 23
Carmen IonescuCarmen Ionescu
08:04 04 Dec 23
florin predaflorin preda
08:04 30 Nov 23
Hakan SinHakan Sin
07:42 30 Nov 23
Davvinca DanDavvinca Dan
21:30 29 Nov 23
emilian manolescuemilian manolescu
18:19 29 Nov 23
claudia dinuclaudia dinu
04:09 29 Nov 23
Angajații sunt profesioniști și foarte amabili. Sunt foarte bine aprovizionati
Andrei ChitesAndrei Chites
20:42 28 Nov 23
Andrei FilipAndrei Filip
17:00 28 Nov 23
Buni, serioși, cu mare experiența
Marinela GaghesMarinela Gaghes
14:49 27 Nov 23
Andreea ComșaAndreea Comșa
12:05 27 Nov 23
Bogdan BandilaBogdan Bandila
08:23 27 Nov 23
Punctuali si eficienti
Valentin DonaValentin Dona
09:05 20 Nov 23
marcu ralucamarcu raluca
04:54 14 Nov 23
Diversitate, amabilitate, prețuri bune, recomand.
Florin BarboiFlorin Barboi
16:12 10 Nov 23
F multumim de lucrare.
Cristian DanalacheCristian Danalache
22:36 02 Nov 23
contabilitate mitreacontabilitate mitrea
07:42 02 Nov 23
Livrare prompta, amabilitate dim partea salariatilor
Mugur NicolaeMugur Nicolae
03:33 31 Oct 23
Am avut o lucrare de forat, completat cu pamant, irigatii si gazon. Profesionisti si parolisti iar seful lor, de nota 10.
gheorghe iuliangheorghe iulian
07:57 27 Oct 23
Foarte prompti cu servicii bune si produse de calitate.
Cristiana StiucaCristiana Stiuca
12:30 25 Oct 23
2 doar pentru ca au soiuri diverse și ca puteți opta sa ii plantați singuri.Prețurile mari, costul plantării 25% din pretul copacului. Plantați incorect, nici o indicație de întreținere.La un simplu search pe Google se găsesc modalitățile corecte de plantare, dar am zis să nu riscăm și să mergem pe specialiști, ca sigur știu mult mai bine.6500 lei pentru 6 copaci, fast forward 2 ani mai târziu cheltuim alți bani ca să încercăm să salvăm ceva ce a fost prost plantat.
Claudiu AnastasiuClaudiu Anastasiu
05:30 25 Oct 23
Plante ingrijite, preturi cam maricele, insa merita sa cumperi de la ei. Personal prietenos si bine pregatit te ajuta cu sfaturi si informatii bine documentate. Se vede clar ca sunt profi. Mai au o locatie in Agronomie. Am luar rulouri de gazon si plante de la ei.
Bradul pe care am dat 650 ron avea radacinile taiate facand imposibila transplantareaReferitor la raspunsul celor de la Gardenis, bradul a fost mutat din ghiveciul cumparat de la dansii, cu tot cu balot (pamantul lui), la inceputul lunii Martie.Bradul s-a uscat in timpul verii, intr-adevar, iar apoi l-am scos din pamant in Septembrie, am inlaturat pamantul din jurul radacinilor, si am vazut ca radacinile sunt sectionate.Radacinile, dupa cum se vede in poze, sunt sectionate cu un fierastrau sau o unealta similară…Sunt dezamagit de raspunsul celor de la Gardenis
Andrei IftimieAndrei Iftimie
13:47 24 Apr 23
Profesionisti, consiliere facuta cu rabdare si flexibilitate la toate intrebarile adresate chiar daca pe partea cealalta a discutiei se afla o persoana nepriceputa in ceea ce priveste plantarea si ingrijirea pomilor
js_loader

Afla mai multe design gradini spatii verzi

Oferim servicii profesionale de proiectare si design gradini spatii verzi si spatii verzi in zona Bucuresti si Ilfov. Fie ca aveti o gradina mica sau un spatiu verde mai mare, putem crea o oaza verde pentru dumneavoastra. Folosind tehnici de proiectare si amenajare moderne, putem crea o gradina sau spatiu verde care sa fie atractiv, practic si sa se potriveasca bugetului dumneavoastra. Nu ezitati sa ne contactati pentru a afla mai multe despre cum putem transforma gradina sau spatiul verde din jurul casei dumneavoastra.

In cadrul amenajarii peisagistice a gradinii, va oferim optiunea de a solicita si elemente de decor deosebite: iazuri, helestee, alpinarii, cu bolovani de piatra, cascade, caderi de apa, realizarea de acoperisuri si terase verzi, gradini cu plante si gazon pe acoperis, etc.

Acoperim toata partea tehnica a gradinii: sisteme de irigatii, retele de drenuri, mici lucrari de constructii. Putem face montajul de garduri sau ingradiri, montajul casutelor de gradina prefabricate pentru unelte, montare deck-uri din lemn, amenajarea de alei pietonale de gradina si a platformelor de parcare. Acestea pot fi realizate din grile de plastic inierbate sau din dale si pavele de beton. Evidentierea suprafetelor de plante fata de cele de iarba se face folosind separatoare din plastic pentru texturi si gazon, iar  decorarea grupurilor de plante  se poate face cu scoarta de pin si piatra naturala colorata. Avemplasa anticartite pentru care putem face si lucrarile de montaj.

Echipele noastre pot realiza diverse elemente decorative de gradina cum ar fi pergole, panouri si spaliere pentru plante cataratoare, bolte pentru trandafiri urcatori, vita de vie, sau alte plante agatatoare. Executam foraje de puturi amplasate in camine etanse si hidroizolate. Instalam pompe si montam rezervoare de colectarea a apelor pluviale in exces. 

Pentru a obtine informatii despre preturi si tarife pentru aceste lucrari de constructii pentru gradina, va rugam sa ne solicitati o oferta personalizata.

La solicitarea  dumneavoastra ne vom deplasa pentru vizionarea si masurarea gradinii si va vom asculta dorintele de amenajare. Vom elabora apoi, oferta de amenajare a gradinii, avand in vedere solutiile adaptate nevoilor si bugetului dumneavoastra.

Oferta va include sistemul de irigatii, reteaua de drenuri, cablajele electrice pentru lumini, aleile pietonale si platformele. Vom oferta elementele de decor (locuri de joaca, de odihna si relaxare, iazuri, helestee, alpinarii, cascade, etc.). Vom include pregatirea suprafetei gradinii pentru gazonare (decopertare teren, evacuare resturi vegetale rezultate, saparea suprafetei, adaugare pamant vegetal fertil, si nivelarea terenului). In final, oferta va include partea de semanare sau montaj rulouri de gazon. 

 1. Proiectarea spatiului verde sau gradinii dumneavoastra, poate consta in realizarea unei schite de plantare (se face pentru gradini cu suprafete mari) pe baza careia se vor oferta plantele, materialele si serviciile de plantare. Plantele alese vor fi transportate in gradina dumneavoastra, vor fi puse pe pozitiile de plantare propuse si vor fi plantate numai dupa aprobarea dumneavoastra.
 2. Daca gradina este micuta sau nu necesita elaborarea unei schite de plantare, inginerii si peisagistii nostri va pot propune o lista de plante pe baza masuratorilor efectuate si a pozelor gradinii. Arborii, arbustii si florile vor fi plantate in gradina dumneavoastra dupa aprobarea pozitiilor de plantare propuse.

De la proiectarea gradinii pana la amenajarea spatiilor verzi, urmata apoi de intretinerea periodica, echipa noastra poate oferi solutii personalizate pentru a se potrivi cu stilul dumneavoastra de viata, si poate executa o gradina care sa va aduca placere, liniste si relaxare pe toata durata zilei, in orice sezon.

Solicita oferta

Ai intrebari sau ai nevoie de asistenta? Suntem la doar un apel sau mesaj distanta. Contacteaza-ne acum pentru suport personalizat, informatii detaliate si indrumare adaptata nevoilor tale.