Locatii magazine Gardenis

Sediul Principal:

Magazin GARDENIS - CAMPUS AGRONOMIE

Descopera Locatii magazine Gardenis și diversitatea ofertei noastre în București și Otopeni. La Gardenis, pasiunea pentru grădinărit este întotdeauna în centrul atenției, iar magazinele noastre reflectă acest angajament. Oferim o gamă largă de plante, materiale și servicii esențiale pentru amenajarea și întreținerea gradinilor, adaptate nevoilor fiecărui grădinar, fie că este amator sau profesionist.

Vizitând Locatii magazine Gardenis, vei descoperi nu doar produse de calitate superioară, ci și sfaturi valoroase de la experții noștri, care te pot ajuta să îți transformi grădina într-un spațiu verde de vis. De la plante ornamentale și arbuști, la sisteme de irigații eficiente și soluții de drenaj, la noi găsești tot ce ai nevoie pentru a-ți pune în practică viziunea peisagistică.

Experiența Unică la Gardenis

Te invităm să explorezi oferta noastră variată și să beneficiezi de experiența unică de cumpărături pe care o oferim. Fiecare vizită la magazinele Gardenis este o oportunitate de a găsi inspirație, de a învăța și de a alege cele mai bune produse pentru grădina ta. Așteptăm cu nerăbdare să te întâmpinăm în locațiile noastre din București și Otopeni, unde calitatea și pasiunea pentru grădinărit se întâlnesc pentru a da viață viziunii tale peisagistice.

Depozit Gardenis Otopeni 2

Depozit Otopeni

Magazin de plante Gardenis

Departament Vanzari Plante si Materiale

WhatsApp Image 2023-12-13 at 16.19.27_70d87f7a

Departament Intretinere Spatii Verzi

magazin locatie 5

Departament Proiectare-Amenajari Gradini, Gazon, Irigatii si Drenaje

Servicii

flowers

Amenajari Gradini

roof

Acoperisuri Verzi

Sisteme Irigatii
si Instalatii

lawn

Intretinere
Gradini

tree

Intretinere Arbori
si Pomi Fructiferi

snowplow

Deszapezire

Amenajari Gradini

roof

Acoperisuri Verzi

Sisteme Irigatii
si Instalatii

lawn

Intretinere
Gradini

tree

Intretinere Arbori
si Pomi Fructiferi

snowplow

Deszapezire