Montaj sisteme de irigatii

Montaj sisteme de irigatii

Montaj sisteme de irigatii. Echipele noastre de ingineri proiecteaza si instaleaza sisteme automate de irigatii, atat rezidentiale, cat si publice, pentru plante si gazon. Aceste sisteme sunt echipate cu programatoare de ultima generatie. Se pot controla prin telefon, BlueTooth sau WiFi. Programatoarele includ senzori de ploaie si umiditate, si chiar statii meteo. Acestea opresc udarea cand detecteaza ploaie, umiditate ridicata sau vreme nefavorabila.

Pentru gazon, folosim sisteme de aspersie. Acestea se bazeaza pe aspersoare spray sau rotative (turbine). La plante, preferam sistemele de picurare. Acestea utilizeaza tuburi sau pixuri de picurare pentru o irigare eficienta.

Sistemele noastre pot iriga spatii verzi ample sau gazon pe suprafete mici si inguste. Instalarea lor asigura cresterea si dezvoltarea optima a plantelor. Contribuie si la mentinerea unui gazon verde si dens. Udarea adecvata este vitala pentru o gradina frumoasa. De aceea, recomandam optimizarea irigarii pentru gradina, plantele si gazonul tau cu un sistem eficient.

Planta mica fiind udata de o stropitoare, exemplificand irigatia eficienta

Montaj sisteme de irigatii - Solutii complete de la profesionisti

Sistemele de irigatii prin aspersie sau picurare sunt esentiale pentru udarea gazonului si plantelor. Acestea sunt ideale pentru gradini, parcuri si terenuri de sport. Reprezinta instalatii moderne, automatizate, cu componente ingropate. Un programator avansat controleaza aceste sisteme.

Programatorul coordoneaza deschiderea si inchiderea electrovanelor secvential. Acest lucru permite circulatia apei si ridicarea aspersoarelor sub presiune. Folosim aspersoare de tip spray sau rotor (turbine de irigat).

  • Proiectare Personalizata pentru Spatiul Tau: Montaj sisteme de irigatii

Echipa noastra de specialisti va analiza spatiul tau verde. Luam in considerare forma gradinii, expunerea solara si sursa de apa. De asemenea, evaluam debitul si presiunea apei. Pe baza acestei analize, dezvoltam solutii adaptate. Vom proiecta si monta o instalatie de irigatii pentru plantele si gazonul tau.

 In cazul in care nu ai sursa de apa, putem realiza foraje de puturi cu adancime mica sau medie, la prima sau a doua panza freatica, le putem deznisipa si le putem echipa cu sisteme de pompare performante. 

Sistemele de pompare complexe pot fi compuse din pompa submersibila, rezervor de stocare a apei si hidrofor cu pompa de suprafata, calculate si dimensionate pentru alimentarea optima a sistemului de irigatii.

  • Experienta Fara Bariere la montarea sistemelor de irigatii

    Inginerii care proiecteaza sistemele de irigatii stabilesc tipul corpurilor de udare folosite pentru irigarea fiecarei suprafate de teren si numarul de zone de irigatii, apoi impart circuitele de irigatii pe fiecare zona de udare in functie de debitul apei furnizate de sursa de apa,

Impreuna cu beneficiarii, inginerii nostri stabilesc tipul si amplasarea programatorului de irigatii, senzorului de ploaie, traseele tevilor de apa si a cablurilor electrice, amplasarea electrovanelor si a hidrantilor de gradina. 

Dupa stabilirea amplasarii componentelor,  transmit toate acestea catre echipele de instalatori desemnate pentru executia lucrarii.

Instalatorii marcheaza pe teren locul fiecarui element al sistemului de irigat, apoi trec la saparea santurilor si instalarea sistemului de udare al gradinii.

  • Montaj sisteme de irigatii – Rezultate Durabile si Estetice dupa:

    Colaborarea cu firma noastra aduce beneficiul instalarii unui sistem de pompare sau de irigat fiabil rezistent, realizat cu componente de calitate buna, bine dimensionate, cu un consum de apa optim si usor de cuantificat,

Zonele de udare ale sistemului instalat iriga plantele si gazonul in functie de situatia locala. 

Un sistem de irigatii bun este fiabil, rezistent in timp, nu se strica, nu se deregleaza, se opreste automat in cazul ploilor abundente sau de lunga durata si este esential pentru obtinerea unei gradini frumoase.

Cum lucram

La Gardenis, intelegem importanta apei pentru viata plantelor si pentru frumusetea spatiului dvs. verde. 

Cu experienta vastasi tehnologie de ultima generatie, suntem aici pentru a va asigura ca fiecare picatura de apa ajunge acolo unde este nevoie de ea.

Clipboard cu bife reprezentand standardul

Evaluarea profesionala

Primul pas in colaborarea cu noi este o evaluare a spatiului dvs. 

Intelegem nevoile unice ale fiecarui proiect, alegem cele mai potrivite solutii de irigare si stabilim un plan personalizat cu o oferta corespunzatoare nevoilor de irigatii ale gradinii, plantelor si gazonului.

Planificarea si designul

Design si instalare

Dupa evaluare, cream (dupa caz) o oferta exacta sau un proiect de design detaliat pentru sistemul de irigare, tinand cont de eficienta si economia de apa. 

Echipa noastra dedicata de instalatori profesionisti va instala sistemul cu precizie si in conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate. 

Ne vom asigura ca totul functioneaza in mod optim.

water-system

Intretinere si servicii periodice

Ofertele noastre includ servicii periodice de intretinere, programate pentru a va asigura ca sistemul de irigare functioneaza in permanenta la capacitate maxima. 

Echipa noastra va efectua verificari periodice, reparatii si intretinerea necesara pentru a va asigura ca plantele dvs. beneficiaza intotdeauna de cantitatea potrivita de apa.

De ce sa ne alegi?

Icon reprezentand expertiza

Experienta si competenta profesionala

Dispunem de ingineri si instalatori, specialisti bine pregatiti si experimentati in proiectarea si instalarea sistemelor de irigatii. 

Acestia cunosc tehnologiile moderne și au expertizain gestionarea eficienta a resurselor de apa.

Iconita cu o persoana si norisori de text reprezentand consulting

Solutii personalizate

Elaboram solutii personalizate pentru nevoile specifice ale clientilor nostri. 

Evaluam terenul, tinem cont de plantele, suprafetele de gazonsi de caracteristicile topografice ale terenului pentru a dezvolta un sistem de irigatii eficient și economic,usor de programat si dotat cu senzori de ploaie sau alte tipuri de senzori.

Iconita cu sistem de irigatii stropind apa, simbolizand procesul de irigatie

Intretinere profesionala

Oferim servicii de intretinere perodica si revizii pentru sistemele de irigatii, pentru sistemele de pompare a apei si a altor elemente ale acestora. 

Efectuam verificarile si reparatiile necesare sistemelor de irigatii, mentinandu-le functionarea optima in permanenta.

Ce include serviciul de montaj sisteme de irigatii

Iconita cu o lopata infipta in pamant, reprezentand pregatirea terenului

Pregatirea terenului pentru montaj sisteme de irigatii

Pregatirea terenului este o etapa esentiala in instalarea unui sistem de irigatii eficient si durabil.

Pregatirea terenului include servicii de evaluare teren, realizarea marcajelor pentru toate elementele sistemului de irigatii, stabilirea zonelor de irigatii, stabilirea locului de conexiune la sursa de apa. 

Daca nu exista sursa de apa, ne putem ocupa de saparea putului si instalarea sistemului de pompare, apoi trecem la saparea santurilor necesare montarii tevilor, firelor electrice si elementelor de udare.

Iconita cu un sistem de irigatii dublu, reprezentand montajul si eficientizarea sistemelor de irigatie

Montaj sisteme de irigatii: de la sistemele de pompare a apei la eficientizarea lor

Sistemele de irigare pentru gradini, gazon, terenuri de sport, parcuri sau gradini sunt concepute pentru a asigura o udare eficienta, constata si optima. Udarea optima se obtine prin intermediul aspersoarelor subterane de tip spray sau rotor, sau a turbinelor de irigatii. 

Aceste sisteme de irigat sunt controlate de programatoare de udare (dotate cu senzor de ploaie) care automatizeaza deschiderea si inchiderea circuitelor de irigare, in vederea gestionarii eficiente a resurselor de apa.

 In cazul cand nu exista o sursa de apa cu un debit suficient pentru functionarea sistemului automatizat de irigatii, inginerii nostri pot realiza un sistem de pompare complet si eficient, 

Putem incepe cu forajul unui put si amplasarea in el a unei pompe submersibile sau a unui hidrofor cu pompa submersibila si pana la realizarea unui sistem de pompare complex. 

Acesta ar putea fi dotat cu rezervor tampon de stocare a apei, automatizare intre rezervor si pompa din put plus un hidrofor cu pompa de suprafata si debit mai mare, care sa extraga apa din rezervorul tampon si sa o impinga catre sistemul de irigatii al atiului verde.

Intretinere sisteme de pompare apa si sisteme de irigatii gradini, plante si gazon

Intretinere sisteme de pompare apa si sisteme de irigatii gradini cu focus pe montaj

Echipele noastre de instalatori si gradinari sunt specializate in servicii de instalare, intretinere si reparatii sisteme automate de irigatii pentru gradini, parcuri si terenuri de fotbal.

De asemenea, instalam si sisteme de pompare a apei, incluzand pompe, rezervoare, presostate, automatizarisi hidrofoare de gradina. 

Oferim servicii periodice sau la cerere pentru intretinerea si repararea sistemelor de irigatie si a pompelor de apa. 

Echipele noastre efectueaza lucrari de golire cu aer comprimat a instalatiilor de irigatie, curatarea filtrelor, inlocuire duze de stropire, deblocare electrovane si verificare a etanseitatii sistemelor de irigatii.

Servicii de instalare, montaj sisteme de irigatii - Proiecte Realizate

Testimoniale

GARDENIS OTOPENI DN1
4.7
Based on 282 reviews
powered by Google
LUCA DI NICOLALUCA DI NICOLA
10:17 17 Apr 24
Multumim mult pentru promtitudinea si profesionalismul cu care ati plantat cei 6 artari globulosi astazi! Am avut fericirea sa cunosc profesionisti care isi iubesc meseria si o fac cu maxima seriozitate. Va voi recomanda tuturor celor care au nevoie de plante sau de amenajarea gradinii!
Catalin TofanCatalin Tofan
05:46 17 Apr 24
Johannes BeckerJohannes Becker
09:32 16 Apr 24
M-au transformat haosul din gradina mea intr-un mic parc, in care si Regele Charles s-ar fi simtit bine. Au respectat bugetul, si chiar au terminat lucrarea mai repede decat au estimat initial. Multumesc mult pentru profesionalism!
23Damianski23Damianski
12:24 10 Apr 24
Super servicii, super produse, sunt la a 2-a curte cu ei.Succes in continuare!
Adelina VasileAdelina Vasile
09:13 08 Apr 24
Totul a decurs perfect. Foarte prompti, desi era o perioada extrem de aglomerata la ei, am reusit sa ne si consultam asupra plantelor pe care le vroiam, iar echipele la montaj au fost cu adevarat profesioniste. Recomand cu drag, si o sa mai apelez la serviciile lor
Mugurel GeorgescuMugurel Georgescu
05:42 06 Apr 24
Printre produsele specifice, am găsit un personal amabil și bine calificat.
Flori FranuskaFlori Franuska
13:07 03 Apr 24
Servicii rapide si de calitate. Echipa de profesionisti.
Gabriela RusGabriela Rus
19:49 30 Mar 24
Gabriel PanaitGabriel Panait
16:17 29 Mar 24
Cristina La FerraraCristina La Ferrara
19:23 28 Mar 24
Comanda livrata in mai putin de 24 de ore, produse calitative.
Anca CrisanAnca Crisan
14:05 28 Mar 24
Apreciez foarte mult calitatea produselor și serviciilor, promptitudinea, seriozitatea și respectul personalului fata de clienți.
Alex CAlex C
09:53 25 Mar 24
constantin budulanconstantin budulan
20:46 20 Mar 24
Irina TessIrina Tess
10:57 14 Mar 24
Foarte prompti in livrare. Plantele foarte frumoase. Mi le-am ales, doamnele de acolo mi-au povestit despre fiecare si a2a zi au ajuns acasa.
Cristian GheorgheCristian Gheorghe
18:50 11 Mar 24
Leonard MihaiLeonard Mihai
15:58 06 Mar 24
Costin DumitruCostin Dumitru
14:24 27 Feb 24
Echipa de profesionisti
Constanta NazarcuConstanta Nazarcu
15:38 13 Feb 24
EsariEsari
09:54 30 Jan 24
Referitor la fitofarmacie, personalul foarte amabil si de ajutor, iar pretul pentru produsul cumparat este foarte bun.Recomand!
Matei BaraMatei Bara
19:03 04 Dec 23
Alexandru PodariuAlexandru Podariu
08:15 04 Dec 23
Carmen IonescuCarmen Ionescu
08:04 04 Dec 23
florin predaflorin preda
08:04 30 Nov 23
Hakan SinHakan Sin
07:42 30 Nov 23
Davvinca DanDavvinca Dan
21:30 29 Nov 23
emilian manolescuemilian manolescu
18:19 29 Nov 23
claudia dinuclaudia dinu
04:09 29 Nov 23
Angajații sunt profesioniști și foarte amabili. Sunt foarte bine aprovizionati
Andrei ChitesAndrei Chites
20:42 28 Nov 23
Andrei FilipAndrei Filip
17:00 28 Nov 23
Buni, serioși, cu mare experiența
Marinela GaghesMarinela Gaghes
14:49 27 Nov 23
Andreea ComșaAndreea Comșa
12:05 27 Nov 23
Bogdan BandilaBogdan Bandila
08:23 27 Nov 23
Punctuali si eficienti
Valentin DonaValentin Dona
09:05 20 Nov 23
marcu ralucamarcu raluca
04:54 14 Nov 23
Diversitate, amabilitate, prețuri bune, recomand.
Florin BarboiFlorin Barboi
16:12 10 Nov 23
F multumim de lucrare.
Cristian DanalacheCristian Danalache
22:36 02 Nov 23
contabilitate mitreacontabilitate mitrea
07:42 02 Nov 23
Livrare prompta, amabilitate dim partea salariatilor
Mugur NicolaeMugur Nicolae
03:33 31 Oct 23
Am avut o lucrare de forat, completat cu pamant, irigatii si gazon. Profesionisti si parolisti iar seful lor, de nota 10.
gheorghe iuliangheorghe iulian
07:57 27 Oct 23
Foarte prompti cu servicii bune si produse de calitate.
Cristiana StiucaCristiana Stiuca
12:30 25 Oct 23
2 doar pentru ca au soiuri diverse și ca puteți opta sa ii plantați singuri.Prețurile mari, costul plantării 25% din pretul copacului. Plantați incorect, nici o indicație de întreținere.La un simplu search pe Google se găsesc modalitățile corecte de plantare, dar am zis să nu riscăm și să mergem pe specialiști, ca sigur știu mult mai bine.6500 lei pentru 6 copaci, fast forward 2 ani mai târziu cheltuim alți bani ca să încercăm să salvăm ceva ce a fost prost plantat.
Claudiu AnastasiuClaudiu Anastasiu
05:30 25 Oct 23
Plante ingrijite, preturi cam maricele, insa merita sa cumperi de la ei. Personal prietenos si bine pregatit te ajuta cu sfaturi si informatii bine documentate. Se vede clar ca sunt profi. Mai au o locatie in Agronomie. Am luar rulouri de gazon si plante de la ei.
Bradul pe care am dat 650 ron avea radacinile taiate facand imposibila transplantareaReferitor la raspunsul celor de la Gardenis, bradul a fost mutat din ghiveciul cumparat de la dansii, cu tot cu balot (pamantul lui), la inceputul lunii Martie.Bradul s-a uscat in timpul verii, intr-adevar, iar apoi l-am scos din pamant in Septembrie, am inlaturat pamantul din jurul radacinilor, si am vazut ca radacinile sunt sectionate.Radacinile, dupa cum se vede in poze, sunt sectionate cu un fierastrau sau o unealta similară…Sunt dezamagit de raspunsul celor de la Gardenis
Andrei IftimieAndrei Iftimie
13:47 24 Apr 23
Profesionisti, consiliere facuta cu rabdare si flexibilitate la toate intrebarile adresate chiar daca pe partea cealalta a discutiei se afla o persoana nepriceputa in ceea ce priveste plantarea si ingrijirea pomilor
js_loader
Planta mica pe care pica un strop de apa de la irigatii, simbolizand ingrijirea delicata

Afla mai multe despre montaj sisteme de irigatii

Evaluarea initiala include vizionarea spatiului care trebuie irigat, evaluarea sistemului de pompare a apei existent sau a sursei de apa, constatarea nevoilor specifice ale plantelor si ale gazonului si masuratorile gradinii sau spatiului verde. 

In discutia initiala facem releveul gradinii apoi ne ocupam de stabilirea traseelor pentru tevile de apa si cablurile electrice, stabilirea zonelor de plante si a peluzelor de gazon, precum si cerintele dvs. individuale.

Aspersoarele functioneaza dupa cum este programat controllerul (sau programatorul) de irigatii. 

Fiecare circuit de irigatii porneste la momentul cand este programata inceperea udarii, uda pe durata pogramata, apoi dupa incheierea ciclului de udare, aspersoarele se retrag inapoi in pamant si porneste urmatorul circuit de irigatii, deci pornesc si uda secvential, unul dupa altul.

Desi sistemele de irigatii rezista iarna pana la temperaturi de minus 6 sau minus 8 grade Celsius, la temperaturi mai mici, tevile de apa si componentele sistemelor de irigatii ingheata, acest lucru ducand la complicatii nedorite in anii urmatori. 

Din acest motiv, sistemele de irigatii se golesc cu aer comprimat inainte de sosirea iernii. Se recomanda ca golirea sistemului de irigat sa fie facuta de o echipa de instalatori, care sa se ocupe si de punerea in functiune a lui in primavara anului urmator.

Punem la dispozitia clientilor sisteme de irigatii profesionale pentru gazon si plante de la branduri renumite precum Hunter, Irritrol, Rainbird sau Toro. 

Tevile de apa utilizate in procesul de instalare sunt tuburi PEHD cu diametre variabile intre 25 si 63 mm, alese in functie de specificatiile proiectului si necesitatile clientului.

Instalarea unui sistem automatizat pentru o suprafata de 1000 mp poate fi finalizata in cel mult 6 zile, indiferent de anotimp si vreme. 

Nota: Pretul sistemului de irigatii rezidential nu include putul, pompa de alimentare cu apa sau instalatia de alimentare cu apa formata din pompe, automatizare si rezervor tampon.

Solicita oferta

Ai intrebari sau ai nevoie de asistenta? Suntem la doar un apel sau mesaj distanta. Contacteaza-ne acum pentru suport personalizat, informatii detaliate si indrumare adaptata nevoilor tale.