Intretinere gradini si spatii verzi

Servicii de Intretinere Gradini

Echipele noastre de gradinari calificati ofera servicii complete de intretinere gradini si spatii verzi. Acestea includ tunsul gazonului si al gardurilor vii, toaletarea si saparea plantelor. Ne ocupam si de fertilizarea plantelor, precum si de dirijarea speciilor agatatoare.

Tratamente Specializate

Aplicam tratamente impotriva bolilor si daunatorilor. Operam cu avizele necesare pentru utilizarea substantelor fitofarmaceutice. Efectuam scarificarea si suprainsamantarea gazonului, taieri de regenerare la plante si pomii fructiferi.

Intretinere Iazuri si Helestee

Oferim servicii pentru iazuri si helestee, incluzand tratamente ale apei si indepartarea algelor. Echipa noastra instaleaza si curata sistemele de filtrare a apei. Ne asiguram de sanatatea plantelor acvatice sub indrumarea inginerilor horticultori.

Gradini Verticale si Acoperisuri Verzi

Specializam in intretinerea gradinilor pe acoperis si terase verzi. Activitatile includ taierea regulata a plantelor, extragerea buruienilor si fertilizarea. Toate aceste servicii sunt efectuate de gradinari priceputi si ingineri horticultori.

Firma de Intretinere Gradini si Spatii Verzi

Firma de Intretinere Gradini si Spatii Verzi - Solutii Complete de la Profesionisti

La Gardenis, ne concentram pe intretinerea gradinilor si gazonului. Serviciile noastre includ ingrijirea plantelor si florilor, fie ca este vorba de gazon din seminte sau rulouri pre-cultivate. De asemenea, asiguram intretinerea periodica a elementelor acvatice: fantani arteziene, lacuri, cascade, iazuri si helestee, indiferent daca acestea includ zone de inot sau vietuitoare acvatice.


Textul furnizat este clar și direct, dar pentru a îmbunătăți conformitatea cu recomandările Yoast SEO referitoare la lungimea propozițiilor și la structurarea conținutului, putem face unele ajustări minore. Voi scurta propozițiile și voi împărți textul în fraze mai scurte pentru a crește lizibilitatea, eliminând totodată diacriticele:

Executam lucrari de mentenanta si intretinere pentru gradini pe acoperis, terase verzi si acoperisuri verzi, fie intensive, fie extensive.

Detinem avizele si autorizatiile legale necesare pentru comercializarea si utilizarea substantelor fitosanitare. Echipele noastre de gradinari calificati se ocupa de fertilizarea plantelor si gazonului. Cand este necesar, aplicam tratamente fungicide, insecticide, acaricide si erbicide pentru plantele ornamentale si gazon.

  • Evaluarea Personalizata a Gradinii Tale

    Echipa noastra de specialisti va analiza specificul spatiului tau verde, orientarea gradinii sau a spatiului verde, starea sistemelor de irigatii si drenaj ale gradinii, expunerea la soare si umbra a anumitor parti ale gradinii si va dezvolta solutii adaptate pentru a-ti pastra gradina in starea cea mai buna pe toata durata prestarii serviciilor de intretinere.
  • Experienta Fara Bariere

    Cu o echipa de peisagisti, horticultori si gradinari experimentati, vei avea acces la expertiza de top in domeniul intretinerii gradinilor si spatiilor verzi, la fertilizarea optima a plantelor si gazonului, dar si la aplicarea tratamentelor necesare pentru sanatatea plantelor si gazonului tau
  • Rezultate Durabile si Estetice

    Colaborarea cu firma noastra aduce beneficiul unei gradini frumoase si durabile, astfel te vei bucura de un spatiu verde ingrijit, frumos si functional pe termen lung

Cum Lucram - Servicii de Intretinere Gradini si Spatii Verzi

La Gardenis, abordam intretinerea gradinilor cu pasiune si angajament. Suntem dedicati transformarii spatiilor verzi in adevarate opere de arta naturale, secretul succesului nostru constand in abordarea meticuloasa si profesionala a fiecarei gradini si spatiu verde in parte.

Iconita clipboard cu bife reprezentand evaluarea initiala

Evaluarea initiala

Primul pas in ingrijirea profesionala a unei gradini este evaluarea initiala. Echipa noastra de experti in horticultura si peisagistica va efectua o analiza amanuntita a gradinii dvs. pentru a identifica nevoile specifice.

Planificarea si designul

Planificarea si designul

Dupa evaluarea initiala, vom elabora un plan personalizat de ingrijire a gradinii. Acest plan poate include imbunatatirea aspetului grupurilor de plante si gazonului, identificarea plantelor si a zonelor de interventie asupra gazonului si stabilirea unui program de intretinere.

Intretinerea continua, imbunatatiri si optimizari

Intretinerea continua, imbunatatiri si optimizari

Ne ocupam de toate aspectele de intretinere a gradinii, care pot include fertilizarea, taierea, tratamentele preventive si combaterea daunatorilor. 

Udarea plantelor trebuie facuta cu un sistem automatizat de irigatii, care poate fi programat conform necesitatilor plantelor si gazonului. Programul nostru de intretinere este adaptat specific nevoilor gradinii dvs. si pe masura ce se dezvolta gradina, vom propune si implementa imbunatatiri si optimizari pentru a maximiza frumusetea si functionalitatea sa. 

De ce sa ne alegi?

Icon reprezentand expertiza
Experienta si cunostinte profesionale

Avem mai multe echipa de gradinari calificati si ingineri horticultori specializati in ingrijirea plantelor si peisagistica, ce beneficiaza de cunostinte solide in cresterea, fertilizarea si tratarea plantelor, precum si in intretinerea gazonului, arborilor, arbustilor si altor plante ornamentale.

Avize si autorizatii

Avem toate avizele si autorizatiile necesare legal pentru comercializarea substatelor fitosanitare si fitofarmaceutice, pentru utilizarea si aplicarea tratamentelor fito la plante si gazon, in plus dispunem de o fitofarmacie proprie.

Relaxare acasa in timp ce Gardenis se ocupa de lucru

Economie de timp si efort

Ingrijirea unei gradini poate fi o sarcina intensa si consumatoare de timp, insa colaborand cu firma noastra, veti economisi timp si efort, permitandu-va sa va bucurati de frumusetea gradinii dvs. fara a va face griji cu privire la lucrarile de intretinere.

Ce Include Serviciul de Intretinere Gradini si Spatii Verzi

lawn

Intretinere gazon

Oferim servicii profesionale complete pentru intretinerea gazonului precum fertilizarea regulata a acestuia, tunderea si reglarea inaltimii, aplicarea de tratamente pentru prevenirea si combaterea bolilor si daunatorilor, erbicidarea selectiva si extragerea de buruieni, completarea golurilor cu seminte de gazon, scarificare si tavalugire, tundere margini gazon langa alei, cladiri si grupuri de plante si top dressing: nivelare teren gazonat prin adaos de pamant si suprasamantare gazon existent.

Intretinere arbori, arbusti, garduri vii si grupuri de plante

Intretinere arbori, arbusti, garduri vii si grupuri de plante

Echipele noastre de gradinari calificati efectueaza servicii de fertilizare regulata, taieri si tratamente pentru arbori, arbusti, garduri vii, plante agatatoare, pomi fructiferi si trandafiri, tratamente fitosanitare pentru prevenirea si combaterea bolilor si daunatorilor, sapare radacini plante si grupuri de plante, bilonare trandafiri, plante, arbori si arbusti decorativi, dirijare si stimulare crestere plante cataratoare, reglare inaltime si indesire garduri vii, extragere uscaturi, plantare flori perene, anuale si sezoniere, modelare arbori si arbusti ornamentali.

Intretinere lacuri, helestee, iazuri, cascade si cursuri de apa

Intretinere lacuri, helestee, iazuri, cascade si cursuri de apa

Oferim servicii profesionale pentru indepartare depuneri de pe fundul apei, indepartare frunze si resturi de pe luciul apei, filtrare si inlocuire regulata a apei din iazuri, indepartare alge, refacere etanseitate, curatare pompe si filtre de recirculare, inlocuirea becurilor de la luminile subacvatice, inlocuirea conductelor, tevilor si fitingurilor deteriorate, plantare flori perene, anuale si sezoniere, tratamente specifice pentru apa.

Tratamente preventive de combatere a bolilor si daunatorilor

Tratamente preventive de combatere a bolilor si daunatorilor

Tratamentele periodice, deparazitarile, aplicarea insecticidelor si fungicidelor, fertilizarile si taierile de ramificare, regenerare sau crestere pentru plantele ornamentale decorative de apartament (de interior) se fac de catre gradinari sub atenta indrumare a inginerilor.

Intretinere sisteme de pompare apa si sisteme de irigatii gradini, plante si gazon

Intretinere sisteme de pompare apa si sisteme de irigatii gradini, plante si gazon

Echipele noastre de instalatori si gradinari sunt specializate in servicii de instalare, intretinere si reparatii sisteme automate de irigatii pentru gradini, parcuri si terenuri de fotbal, precum si pentru sisteme de pompare a apei, incluzand pompe si hidrofoare de gradina. Oferim servicii periodice sau la cerere pentru intretinerea si repararea sistemelor de irigatie si a pompelor de apa. Echipele noastre efectueaza lucrari de golire cu aer a instalatiilor de irigatie, curatare filtre, inlocuire duze de stropire, deblocare electrovane si verificare a etanseitatii sistemelor de irigatii.

Intretinere plante ornamentale de interior

Intretinere plante ornamentale de interior

Lucrarile si operatiunile de intretinere a plantelor de interior sunt executate de personal calificat, supravegheat si verificat de ingineri horticultori specializati in cresterea, fertilizarea si tratarea plantelor de apartament. Acestia se ocupa de udarea si fertilizarea periodica a plantelor, curatare frunze si spalare plante, aplicare luciu foliar, indepartare uscaturi, inmultire plante, schimbare pamant vegetal fertil, inlocuire ghivece, jardiniere, vase, pregatire plante pentru perioada iarna si prelungirea perioadei de inflorire si a vietii plantelor.

Proiecte Realizate in Intretinerea de Spatii Verzi si Gradini

Testimoniale

GARDENIS OTOPENI DN1
4.7
Based on 286 reviews
powered by Google
Bogdan MarinitaBogdan Marinita
14:50 14 May 24
Cristian MCristian M
08:09 10 May 24
Băieții mi-au montat sistemul de irigații, au lucrat prompt și profesionist, chiar și pe ploaie măruntă, nu am ce să le reproșez. Sistemul funcționează brici, cu echipamente de calitate, sunt mulțumit de lucrare pentru început, vedem cum se comportă în timp.
Paul ZorlandPaul Zorland
16:21 09 May 24
Serviciile profesionale excelente ale companiei au fost furnizate în toate domeniile, de la contactul inițial și programarea programării până la angajații care au fost la timp, cunoscători și completând cu sârguință toate sarcinile. Rezultatul final a fost satisfacția 100% a clienților, inclusiv oferirea de prețuri corecte și rezonabile.
Silviu StSilviu St
07:46 29 Apr 24
LUCA DI NICOLALUCA DI NICOLA
10:17 17 Apr 24
Multumim mult pentru promtitudinea si profesionalismul cu care ati plantat cei 6 artari globulosi astazi! Am avut fericirea sa cunosc profesionisti care isi iubesc meseria si o fac cu maxima seriozitate. Va voi recomanda tuturor celor care au nevoie de plante sau de amenajarea gradinii!
Catalin TofanCatalin Tofan
05:46 17 Apr 24
Johannes BeckerJohannes Becker
09:32 16 Apr 24
M-au transformat haosul din gradina mea intr-un mic parc, in care si Regele Charles s-ar fi simtit bine. Au respectat bugetul, si chiar au terminat lucrarea mai repede decat au estimat initial. Multumesc mult pentru profesionalism!
23Damianski23Damianski
12:24 10 Apr 24
Super servicii, super produse, sunt la a 2-a curte cu ei.Succes in continuare!
Adelina VasileAdelina Vasile
09:13 08 Apr 24
Totul a decurs perfect. Foarte prompti, desi era o perioada extrem de aglomerata la ei, am reusit sa ne si consultam asupra plantelor pe care le vroiam, iar echipele la montaj au fost cu adevarat profesioniste. Recomand cu drag, si o sa mai apelez la serviciile lor
Mugurel GeorgescuMugurel Georgescu
05:42 06 Apr 24
Printre produsele specifice, am găsit un personal amabil și bine calificat.
Flori FranuskaFlori Franuska
13:07 03 Apr 24
Servicii rapide si de calitate. Echipa de profesionisti.
Gabriela RusGabriela Rus
19:49 30 Mar 24
Gabriel PanaitGabriel Panait
16:17 29 Mar 24
Cristina La FerraraCristina La Ferrara
19:23 28 Mar 24
Comanda livrata in mai putin de 24 de ore, produse calitative.
Anca CrisanAnca Crisan
14:05 28 Mar 24
Apreciez foarte mult calitatea produselor și serviciilor, promptitudinea, seriozitatea și respectul personalului fata de clienți.
Alex CAlex C
09:53 25 Mar 24
constantin budulanconstantin budulan
20:46 20 Mar 24
Irina TessIrina Tess
10:57 14 Mar 24
Foarte prompti in livrare. Plantele foarte frumoase. Mi le-am ales, doamnele de acolo mi-au povestit despre fiecare si a2a zi au ajuns acasa.
Cristian GheorgheCristian Gheorghe
18:50 11 Mar 24
Leonard MihaiLeonard Mihai
15:58 06 Mar 24
Costin DumitruCostin Dumitru
14:24 27 Feb 24
Echipa de profesionisti
Constanta NazarcuConstanta Nazarcu
15:38 13 Feb 24
EsariEsari
09:54 30 Jan 24
Referitor la fitofarmacie, personalul foarte amabil si de ajutor, iar pretul pentru produsul cumparat este foarte bun.Recomand!
Matei BaraMatei Bara
19:03 04 Dec 23
Alexandru PodariuAlexandru Podariu
08:15 04 Dec 23
Carmen IonescuCarmen Ionescu
08:04 04 Dec 23
florin predaflorin preda
08:04 30 Nov 23
Hakan SinHakan Sin
07:42 30 Nov 23
Davvinca DanDavvinca Dan
21:30 29 Nov 23
emilian manolescuemilian manolescu
18:19 29 Nov 23
claudia dinuclaudia dinu
04:09 29 Nov 23
Angajații sunt profesioniști și foarte amabili. Sunt foarte bine aprovizionati
Andrei ChitesAndrei Chites
20:42 28 Nov 23
Andrei FilipAndrei Filip
17:00 28 Nov 23
Buni, serioși, cu mare experiența
Marinela GaghesMarinela Gaghes
14:49 27 Nov 23
Andreea ComșaAndreea Comșa
12:05 27 Nov 23
Bogdan BandilaBogdan Bandila
08:23 27 Nov 23
Punctuali si eficienti
Valentin DonaValentin Dona
09:05 20 Nov 23
marcu ralucamarcu raluca
04:54 14 Nov 23
Diversitate, amabilitate, prețuri bune, recomand.
Florin BarboiFlorin Barboi
16:12 10 Nov 23
F multumim de lucrare.
Cristian DanalacheCristian Danalache
22:36 02 Nov 23
contabilitate mitreacontabilitate mitrea
07:42 02 Nov 23
Livrare prompta, amabilitate dim partea salariatilor
Mugur NicolaeMugur Nicolae
03:33 31 Oct 23
Am avut o lucrare de forat, completat cu pamant, irigatii si gazon. Profesionisti si parolisti iar seful lor, de nota 10.
gheorghe iuliangheorghe iulian
07:57 27 Oct 23
Foarte prompti cu servicii bune si produse de calitate.
Cristiana StiucaCristiana Stiuca
12:30 25 Oct 23
2 doar pentru ca au soiuri diverse și ca puteți opta sa ii plantați singuri.Prețurile mari, costul plantării 25% din pretul copacului. Plantați incorect, nici o indicație de întreținere.La un simplu search pe Google se găsesc modalitățile corecte de plantare, dar am zis să nu riscăm și să mergem pe specialiști, ca sigur știu mult mai bine.6500 lei pentru 6 copaci, fast forward 2 ani mai târziu cheltuim alți bani ca să încercăm să salvăm ceva ce a fost prost plantat.
Claudiu AnastasiuClaudiu Anastasiu
05:30 25 Oct 23
Plante ingrijite, preturi cam maricele, insa merita sa cumperi de la ei. Personal prietenos si bine pregatit te ajuta cu sfaturi si informatii bine documentate. Se vede clar ca sunt profi. Mai au o locatie in Agronomie. Am luar rulouri de gazon si plante de la ei.
Bradul pe care am dat 650 ron avea radacinile taiate facand imposibila transplantareaReferitor la raspunsul celor de la Gardenis, bradul a fost mutat din ghiveciul cumparat de la dansii, cu tot cu balot (pamantul lui), la inceputul lunii Martie.Bradul s-a uscat in timpul verii, intr-adevar, iar apoi l-am scos din pamant in Septembrie, am inlaturat pamantul din jurul radacinilor, si am vazut ca radacinile sunt sectionate.Radacinile, dupa cum se vede in poze, sunt sectionate cu un fierastrau sau o unealta similară…Sunt dezamagit de raspunsul celor de la Gardenis
Andrei IftimieAndrei Iftimie
13:47 24 Apr 23
Profesionisti, consiliere facuta cu rabdare si flexibilitate la toate intrebarile adresate chiar daca pe partea cealalta a discutiei se afla o persoana nepriceputa in ceea ce priveste plantarea si ingrijirea pomilor
js_loader

Descopera Mai Multe despre Intretinerea Gradinilor si Spatiilor Verzi

Proprietarii de gradini pot beneficia de serviciul de intretinere a plantelor si gazonului printr-o simpla solicitare telefonica sau pe e-mail. Unul dintre inginerii firmei noastre se va deplasa pentru vizionarea gradini si apoi va elabora o oferta pentru aducerea gradinii la aspectul optim, plus o oferta pentru intretinerea gradinii. Daca accept oferta, programam prima interventie, dupa care stabilim impreuna datele fiecarei interventii de inretinere a gradinii. In interventiile de intretinere sunt incluse operatiunile uzuale de ingrijire a plantelor si gazonului, precum si celelalte operatiuni convenite in functie de specificul fiecarei gradini: intretinere sistem de irigatii, intretinere iazuri, etc.

Serviciul nostru de intretinere a gazonului si plantelor ornamentale include transportul echipei de gradinari si manoperele uzuale de intretinere a plantelor si gazonului, fara a include fertilizarile sau tratamentele impotriva bolilor si daunatorilor, sau alte materiale si manopere. Echipa noastra de gradinari va aplica, la un tarif separat de tariful de intretinere, ingrasamantul, substantele fitosanitare (acaricide, erbicide selective, insecticide si fungicide necesare pentru a proteja plantele decorative de eventualele probleme fitosanitare) si va furniza, de asemenea la un tarif separat, pamantul, semintele si manoperele de suprainsamantare.

Serviciul de intretinere a gazonului include activitati precum tunderea regulata, reglarea inaltimii gazonului, fertilizarea regulata, precum si tratamente pentru prevenirea si combaterea bolilor si daunatorilor. Toate aceste actiuni contribuie la mentinerea unui gazon verde si sanatos.

Avantajele intretinerii profesioniste a gradinilor includ expertiza specialistilor, economia de timp si efort pentru proprietari, servicii complete si consistente si rezultate remarcabile in ingrijirea plantelor si a spatiilor verzi. Alegand serviciul nostru, va puteti bucura de o gradina frumoasa fara stresul lucrarilor de intretinere.

Solicita oferta

Ai intrebari sau ai nevoie de asistenta? Suntem la doar un apel sau mesaj distanta. Contacteaza-ne acum pentru suport personalizat, informatii detaliate si indrumare adaptata nevoilor tale.