Acoperisuri verzi si gradini pe acoperis

Lucrari si servicii de amenajare acoperisuri verzi, terase verzi si gradini pe acoperis.Echipele noastre de gradinari ofera servicii complete de constructie, amenajare si intretinere a gradinilor pe acoperis: acoperisuri verzi, pereti de plante decorative si terase verzi intensive sau extensive cu plante, flori si gazon.
Avem experienta din 2000 in crearea gradinilor pe acoperis, gradinilor suspendate si gradinilor in ghivece care aduc un plus de frumusete si verdeata balcoanelor si teraselor.

Constructia si amenajarea grădinilor pe acoperișurile clădirilor, amenajarea teraselor și acoperișurilor verzi situate la nivelurile superioare ale clădirilor de birouri sau locuințe, reprezintă o tendință din ce în ce mai frecventă, atât în București, cât și în alte orașe din România. Datorită avantajelor pe care le oferă, cum ar fi aspectul lor estetic și funcționalitatea, pereții cu planteverzi, grădinile de pe acoperișurișicele de pe terase sunt apreciate și construite tot mai des.

Amenajare acoperisuri verzi, gradini pe acoperis

Solutii complete pentru acoperisuri verzi si gradini pe acoperis

Amenajarea teraselor verzi la nivelul etajului, amenajarea balcoanelor, crearea acoperișurilor verzi sau decorarea spațiilor interioare se efectuează prin utilizarea plantelor care pot fi plasate direct în solul fertil așternut pe terasă (sau pe acoperiș) sau pot fi cultivate în ghivece sau jardiniere.

Specializati in gradinile pe acoperis, terase si balcoane, echipele noastre pot planta gazon sau specii de plante si flori rezistente la conditiile meteorologice dure, cum ar fi caldura intensa sau frigul. De asemenea, oferim si servicii de inchiriere a plantelor si florilor, pentru a aduce un plus de verdeata si frumusete la evenimentele dvs importante.

  • Proiectare Personalizata pentru Spatiul Tau

    Echipa noastra de specialisti va analiza specificul zonei pe care vrei sa o amenajezi pe acoperis sau pe terasa si va dezvolta solutii adaptate pentru a-ti transforma dorintele in realitate.
  • Experienta Fara Bariere:

    Cu o echipa de peisagisti, horticultori si gradinari experimentati, vei avea acces la expertiza de top in domeniul amenajarii spatiilor verziintensive sau extensive, pe orice tip de acoperis sau terasa.
  • Rezultate Durabile si Estetice

    Colaborarea cu firma noastra aduce beneficiul unei gradini pe acoperis, cu plante frumoase si durabile, rezistente la conditiile dure de mediu: vant puternic, temperaturi foarte ridicate sau foarte scazute, ploi si ninsori, etc., astfel te vei bucura de un spatiu verde pe acoperis, ingrijit, frumos si functional pe termen lung

Cum lucram

Colaborarea cu o firma specializatain amenajarea acoperisurilor verzi sau a teraselor verzi va poate asigura ca proiectul dvs. va fi realizat in mod eficient si profesional, contribuind la frumusetea si durabilitatea proiectului.

Iconita clipboard cu bife reprezentand evaluarea initiala

Evaluarea initiala

Programezi o consultare initiala cu noi. In timpul acestei intalniri, vom discuta viziunea si obiectivele pentru acoperisul verde sau ale terasei verzi. Specialistii nostri vor evalua structura acoperisuluisau a terasei talesi vor lua in considerare aspecte precum capacitatea de incarcare, expunerea la soare si tipul de vegetație potrivit.

Planificarea si designul

Planificarea si designul

Pe baza consultarii initiale, vom dezvolta un plan de structura detaliat, care sa fie fiabil si sigur pentru amenajarea propriu zisa a acoperisului verde. Acest plan va include specificatii cu privire la tipul de plante, stratul de sol, sistemul de drenaj, sistemul de irigatii si alte elemente necesare pentru a crea un acoperissau o terasa verde sau functionale si estetice.

shovel

Implementarea si intretinerea

Implementam proiectul de amenajare, iar dupa finalizarea lui va oferimsfaturi despre ingrijirea continua a acestuia sau servicii de intretinere periodica.Asigurati-va ca respectati recomandarile de intretinere pentru a va bucura de beneficiile acoperislui verde pe termen lung, sau solicitati-ne serviciile de intretinere a gradinii construite pe acoperis.

De ce sa ne alegi?

Icon reprezentand expertiza
Experienta si cunostinte profesionale

Avem experienta vasta in crearea gradinilor pe acoperis, gradinilor suspendate si gradinilor in ghivece care aduc un plus de frumusete si verdeata balcoanelor si teraselor.

Servicii complete, specializate

Echipele noastre de gradinari specializati ofera servicii complete de constructie, amenajare si intretinere a gradinilor pe acoperis, peretilor de plante si teraselor verzi.

Calitate si durabilitate

Asiguram calitatea si durabilitatea proiectelor prin selectarea celor mai bune materiale, folosirea celor mai moderne tehnici de realizare si amenajare a acoperisurilor verzi intensive sau extensive, implementarea depractici de intretinere adecvate si solutii personalizate pentru nevoile clientilor nostri.

Ce include serviciul de acoperisuri verzi si gradini pe acoperis

flowers

Amenajare gradini pe acoperis: terase si acoperisuri verzi cu plante si gazon

Datorita beneficiilor pe care le ofera, gradinile pe acoperisul cladirilor,gradinile suspendate, peretii de plante verzi si gradinile pe terasa sunt apreciate si construite atat pentru rolul lor estetic, dar si pentru functionalitate.

balcony

Amenajarea teraselor verzi de la etaj si decorarea spatiilor interioare

Amenajarea teraselor verzi de la etaj, decorarea balcoanelor, constructia acoperisurilor verzi sau decorarea spatiilor interioare se realizeaza prin amplasarea de plante ce pot fi plantate direct in amestecul de pamant fertil asternut pe terasa (sau pe acoperis) sau pot fi plantate in jardiniere, ghivece, asezate izolat sau in grupuri.

stones

Elemente de decor

In functie de posibilitatile oferite de habitat, pentru decorul grupurilor de plante si flori, se pot adauga pietre (lespezi, bolovani si pietris), buturugi, busteni, scoarta de pin, chipsuri de lemn sau orice alte elemente de decor.

terrace

Amenajarile de gradini in ghivece

Ca o activitate complementara a activitatiii de amenajare a teraselor si acoperisurilor verzi mentionam amenajarile de gradini in ghivece care pot fi permanente sau temporare, adica folosite la evenimente cu durata scurta de desfasurare: expozitii, targuri, simpozioane, lansari de produse, petreceri de firma, etc.

nature

Inchiriere plante

Putem oferi spre inchiriere plante pentru decorarea sediilor sau altor incinte pe durata mai indelungata de timp.Experienta noastra in inchirieri de plante si realizari de decoruri pentru filmari, sedinte foto si clipuri publicitare, ne recomanda de asemenea si in colaborarea cu firmele de publicitate si casele de productie.

Vezi o parte din lucrarile noastre in acoperisuri verzi si gradini pe acoperis

Testimoniale

GARDENIS OTOPENI DN1
4.7
Based on 282 reviews
powered by Google
LUCA DI NICOLALUCA DI NICOLA
10:17 17 Apr 24
Multumim mult pentru promtitudinea si profesionalismul cu care ati plantat cei 6 artari globulosi astazi! Am avut fericirea sa cunosc profesionisti care isi iubesc meseria si o fac cu maxima seriozitate. Va voi recomanda tuturor celor care au nevoie de plante sau de amenajarea gradinii!
Catalin TofanCatalin Tofan
05:46 17 Apr 24
Johannes BeckerJohannes Becker
09:32 16 Apr 24
M-au transformat haosul din gradina mea intr-un mic parc, in care si Regele Charles s-ar fi simtit bine. Au respectat bugetul, si chiar au terminat lucrarea mai repede decat au estimat initial. Multumesc mult pentru profesionalism!
23Damianski23Damianski
12:24 10 Apr 24
Super servicii, super produse, sunt la a 2-a curte cu ei.Succes in continuare!
Adelina VasileAdelina Vasile
09:13 08 Apr 24
Totul a decurs perfect. Foarte prompti, desi era o perioada extrem de aglomerata la ei, am reusit sa ne si consultam asupra plantelor pe care le vroiam, iar echipele la montaj au fost cu adevarat profesioniste. Recomand cu drag, si o sa mai apelez la serviciile lor
Mugurel GeorgescuMugurel Georgescu
05:42 06 Apr 24
Printre produsele specifice, am găsit un personal amabil și bine calificat.
Flori FranuskaFlori Franuska
13:07 03 Apr 24
Servicii rapide si de calitate. Echipa de profesionisti.
Gabriela RusGabriela Rus
19:49 30 Mar 24
Gabriel PanaitGabriel Panait
16:17 29 Mar 24
Cristina La FerraraCristina La Ferrara
19:23 28 Mar 24
Comanda livrata in mai putin de 24 de ore, produse calitative.
Anca CrisanAnca Crisan
14:05 28 Mar 24
Apreciez foarte mult calitatea produselor și serviciilor, promptitudinea, seriozitatea și respectul personalului fata de clienți.
Alex CAlex C
09:53 25 Mar 24
constantin budulanconstantin budulan
20:46 20 Mar 24
Irina TessIrina Tess
10:57 14 Mar 24
Foarte prompti in livrare. Plantele foarte frumoase. Mi le-am ales, doamnele de acolo mi-au povestit despre fiecare si a2a zi au ajuns acasa.
Cristian GheorgheCristian Gheorghe
18:50 11 Mar 24
Leonard MihaiLeonard Mihai
15:58 06 Mar 24
Costin DumitruCostin Dumitru
14:24 27 Feb 24
Echipa de profesionisti
Constanta NazarcuConstanta Nazarcu
15:38 13 Feb 24
EsariEsari
09:54 30 Jan 24
Referitor la fitofarmacie, personalul foarte amabil si de ajutor, iar pretul pentru produsul cumparat este foarte bun.Recomand!
Matei BaraMatei Bara
19:03 04 Dec 23
Alexandru PodariuAlexandru Podariu
08:15 04 Dec 23
Carmen IonescuCarmen Ionescu
08:04 04 Dec 23
florin predaflorin preda
08:04 30 Nov 23
Hakan SinHakan Sin
07:42 30 Nov 23
Davvinca DanDavvinca Dan
21:30 29 Nov 23
emilian manolescuemilian manolescu
18:19 29 Nov 23
claudia dinuclaudia dinu
04:09 29 Nov 23
Angajații sunt profesioniști și foarte amabili. Sunt foarte bine aprovizionati
Andrei ChitesAndrei Chites
20:42 28 Nov 23
Andrei FilipAndrei Filip
17:00 28 Nov 23
Buni, serioși, cu mare experiența
Marinela GaghesMarinela Gaghes
14:49 27 Nov 23
Andreea ComșaAndreea Comșa
12:05 27 Nov 23
Bogdan BandilaBogdan Bandila
08:23 27 Nov 23
Punctuali si eficienti
Valentin DonaValentin Dona
09:05 20 Nov 23
marcu ralucamarcu raluca
04:54 14 Nov 23
Diversitate, amabilitate, prețuri bune, recomand.
Florin BarboiFlorin Barboi
16:12 10 Nov 23
F multumim de lucrare.
Cristian DanalacheCristian Danalache
22:36 02 Nov 23
contabilitate mitreacontabilitate mitrea
07:42 02 Nov 23
Livrare prompta, amabilitate dim partea salariatilor
Mugur NicolaeMugur Nicolae
03:33 31 Oct 23
Am avut o lucrare de forat, completat cu pamant, irigatii si gazon. Profesionisti si parolisti iar seful lor, de nota 10.
gheorghe iuliangheorghe iulian
07:57 27 Oct 23
Foarte prompti cu servicii bune si produse de calitate.
Cristiana StiucaCristiana Stiuca
12:30 25 Oct 23
2 doar pentru ca au soiuri diverse și ca puteți opta sa ii plantați singuri.Prețurile mari, costul plantării 25% din pretul copacului. Plantați incorect, nici o indicație de întreținere.La un simplu search pe Google se găsesc modalitățile corecte de plantare, dar am zis să nu riscăm și să mergem pe specialiști, ca sigur știu mult mai bine.6500 lei pentru 6 copaci, fast forward 2 ani mai târziu cheltuim alți bani ca să încercăm să salvăm ceva ce a fost prost plantat.
Claudiu AnastasiuClaudiu Anastasiu
05:30 25 Oct 23
Plante ingrijite, preturi cam maricele, insa merita sa cumperi de la ei. Personal prietenos si bine pregatit te ajuta cu sfaturi si informatii bine documentate. Se vede clar ca sunt profi. Mai au o locatie in Agronomie. Am luar rulouri de gazon si plante de la ei.
Bradul pe care am dat 650 ron avea radacinile taiate facand imposibila transplantareaReferitor la raspunsul celor de la Gardenis, bradul a fost mutat din ghiveciul cumparat de la dansii, cu tot cu balot (pamantul lui), la inceputul lunii Martie.Bradul s-a uscat in timpul verii, intr-adevar, iar apoi l-am scos din pamant in Septembrie, am inlaturat pamantul din jurul radacinilor, si am vazut ca radacinile sunt sectionate.Radacinile, dupa cum se vede in poze, sunt sectionate cu un fierastrau sau o unealta similară…Sunt dezamagit de raspunsul celor de la Gardenis
Andrei IftimieAndrei Iftimie
13:47 24 Apr 23
Profesionisti, consiliere facuta cu rabdare si flexibilitate la toate intrebarile adresate chiar daca pe partea cealalta a discutiei se afla o persoana nepriceputa in ceea ce priveste plantarea si ingrijirea pomilor
js_loader

Afla mai multe despre intretinerea acoperisurilor verzi si a gradinilor pe acoperis

Acoperisurile verzi sunt structuri acoperite cu vegetatie, cum ar fi plante si ierburi, care aduc numeroase beneficii. Pe langa aspectul deosebit, acestea includ izolatie termicaimbunatatita, reducerea efectului insulei de caldura, purificarea aerului si contributia la conservarea biodiversitatii.

Acoperisurile verzi pot contribui la economii semnificative de energie, reducand costurile de incalzire si racire a cladirii. De asemenea, pot prelungi durata de viata a acoperisului traditional prin protejarea sa de radiatiile solare si fluctuatiile de temperatura.

Pe acoperisurile verzi se pot cultiva o varietate de plante, inclusiv ierburi, plante suculente, sedum-uri, gazon, flori si chiar arbusi si arbori in functie de conditiile locale si preferintele estetice.

Acoperisurile verzi necesita intretinere regulata, care include udarea, taierea plantelor, fertilizareasiingrijirea generala pentru a se asigura ca vegetația ramane sanatoasa si frumoasa, pastrandu-si rezistenta.

Solicita oferta

Ai intrebari sau ai nevoie de asistenta? Suntem la doar un apel sau mesaj distanta. Contacteaza-ne acum pentru suport personalizat, informatii detaliate si indrumare adaptata nevoilor tale.