Intretinere arbori si pomi fructiferi

Intretinere arbori si pomi fructiferi - servicii profesionale

Oferim servicii de intretinere arbori si pomi fructiferi, incluzand taiere, doborare, defrisare si toaletare pentru copaci, arbori uscati si pomi periculosi. Echipele noastre de alpinisti utilitari sunt calificate si autorizate sa execute aceste lucrari la inalte standarde de siguranta.

Pentru pomi fructiferi, realizam taieri de formare, fructificare si regenerare. De asemenea, ne ocupam de tunderea vitelor de vie si arbustilor fructiferi. Va oferim servicii complete pentru tunderea gardurilor vii, plantelor agatatoare, perdelelor de plante cataratoare si trandafirilor.

Ne angajam in lucrari preventive de intretinere pentru arbori inalti, scorburosi ori uscati, eliminand riscurile pentru retelele de utilitati, pietoni si cladiri. Intervenim urgent pentru taieri copaci doborati de vant si degajarea arborilor cazuti pe masini sau imobile. Executam de asemenea lucrari periodice de intretinere pentru pomi fructiferi si vita de vie, incluzand aplicarea tratamentelor antidaunatori.

Angajat Gardenis taiand crengi uscate dintr-un arbore, metode experte de intretinere

Solutii complete pentru intretinere arbori si pomi fructiferi

De la toamna pana in primavara, oferim servicii de intretinere arbori si pomi fructiferi. Aceasta include toaletarea arborilor inalti, precum curatarea crengilor uscate si taierile de regenerare. Specialiștii noștri se ocupa de pomii cu scorburi si de cei cu ramuri uscate sau decojite. Pentru pomi fructiferi, efectuam taieri si aplicam tratamente de primavara pentru a asigura o dezvoltare sanatoasa.

Echipa noastra, formata din gradinari experimentati si alpinisti utilitari, este pregatita sa raspunda nevoilor dumneavoastra. Fiecare serviciu de intretinere arbori si pomi fructiferi este executat cu atentie la detalii, asigurand sanatatea si estetica spatiului verde.

Oferim servicii complexe de intretinere arbori si pomi fructiferi. Acestea includ doborarea, defrisarea, taierea și toaletarea arborilor inalti, uscati sau periculosi. Ne ocupam si de pomi inclinati, cazuti sau scorburosi, precum si de curatarea si regenerarea arborilor batrani.

Echipa noastra de gradinari calificati executa, de asemenea, lucrari de tuns si taiere, aplicand tratamente si stropiri eficiente pentru pomi fructiferi, trandafiri si vita de vie. Specializam in legarea vitei de vie pe spaliere, tratarea, tunderea si taierile necesare pentru o crestere sanatoasa.

Prin serviciile noastre de intretinere arbori si pomi fructiferi, asiguram nu doar sanatatea plantelor, ci si estetica si siguranta spatiului dumneavoastra verde.

  • Ofertare Personalizata pentru orice situatie

    Echipa noastra de specialisti va analiza natura solicitarii tale in functie de situatia din teren si iti va oferta solutii adaptate nevoilor tale
  • Experienta Fara Bariere

    Cu o echipa de peisagisti, horticultori si gradinari experimentati, vei avea acces la expertiza de top in domeniul intretinerii pomilor fructiferi, vitei de vie, trandafirilor si altor plante a caror taiere periodica este necesara. Echipele noastre de alpinisti utilitari pot executa lucrari de toaletare si defrisare arbori periculosi in cele mai dificile amplasamente: in spatii inguste, deasupra caselor sau a retelelor de utilitati si in alte locuri cu acces sau pozitionare cu probleme.
  • Rezultate Durabile si Estetice

    Colaborând cu firma noastră, beneficiezi de lucrări de calitate. Ne executăm serviciile cu atenție, evitând deteriorările imobilelor sau ale rețelelor de utilități. Echipele noastre de grădinari asigură îngrijirea optimă a viței de vie, arbustilor fructiferi și a pomilor din grădina ta. Aceștia vor rodi mai abundent și vor fi mai sănătoși, datorită tratamentelor și stropirilor ecologice, autorizate de instituțiile competente./li>

Cum lucram

La Gardenis, suntem dedicati in totalitate sa oferim servicii de ingrijire siintretinere pentru arbori si pomi fructiferi, aducand verdeta si rodirea in gradinile si livezile dvs.

Iconita clipboard cu bife reprezentand evaluarea initiala

Evaluarea initiala

Un specialist Gardenis va programa o vizită la locația dvs. pentru o evaluare inițială. Vom examina starea arborilor, pomilor fructiferi, viței de vie, gardurilor vii și a plantelor cățărătoare. Identificăm tratamentele și lucrările necesare, pregătind oferta de servicii.

Iconita cu un cleste care taie o creanga uscata, simbolizand procesul de curatare.

Intretinerea profesionala

Vom efectua serviciile de tăiere și defrișare ale arborilor pentru a îmbunătăți aspectul și sănătatea acestora. De asemenea, vom aplica tratamente specifice pomilor fructiferi și viței de vie, promovând o creștere sănătoasă și prevenind boli și dăunători. Trandafirii, gardurile vii și perdelele de plante cățărătoare vor fi, de asemenea, tunși. Ne ocupăm și de aplicarea tratamentelor personalizate, inclusiv fertilizarea, pentru a îmbunătăți calitatea fructelor și recoltelor.

Iconita cu ustensile pentru intretinerea arborilor, reprezentand echipamentul esential

Monitorizarea si intretinere continua

După finalizarea lucrărilor de îngrijire, continuăm să vă oferim suport. La cerere, monitorizăm evoluția plantelor și efectuăm vizite periodice de întreținere. Activitățile noastre includ tăierea și tratamentul pomilor fructiferi, viței de vie, gardurilor vii și perdelelor de plante cățărătoare, adaptate necesităților sezoniere.

De ce sa ne alegi?

Icon reprezentand expertiza
Experienta si cunostinte profesionale

Echipa noastra este formata din specialisti cu experietasi cunostinte solide in domeniul ingrijirii arborilor si pomilor fructiferi. Avem ingineri horticultori, arboricultorisi gradinari calificati care sunt dedicatiin totalitate sa va ofere cele mai bune servicii.

Iconita reprezentand utilaje profesionale de lucru, simbolizand eficienta si puterea
Utilizarea de tehnici si echipamente profesionale

Folosim tehnici si echipamente specializate de alpinism utilitar pentru a asigura ca lucrarile noastre sunt efectuate in mod eficient si in siguranta. Aceasta garanteaza ca arborii si pomii dvs. sunt tratati cu cea mai mare grija si profesionalism.

Relaxare acasa in timp ce Gardenis se ocupa de lucru
Economisire de timp si efort

Oferim solutii complete de ingrijire, astfel incat nu va trebui sa va faceti griji cu privire la operatiunile calificate de taiere – toaletaresi cunostintele necesare. Noi ne ocupam de toate detaliile, astel incat dvs. sa nu mai aveti niciunstres.

Detalii serviciu: Toaletare, defrisare si taiere specifica pentru intretinerea arborilor si pomilor fructiferi

Iconita cu trei copaci: unul sanatos, ceilalti doi taiati, ilustrand selectia in taierea lemnului

Taieri, fasonari, toaletari si defrisari de arbori periculosi

Operatiunile de toaletare si defrisare a arborilor se bazeaza pe o serie de lucrari specifice de alpinism utilitar care se desfasoara respectand principiile sigurantei si tinand cont de situatia specifica a fiecarui arbore asupra caruia se actioneaza. In mediul urban se executa taieri partiale de intretinere a arborilor, taieri de regenerare a arborilor si defrisari de arbori (in cazurile cand nu exista alta alternativa).

Defrisarea arborilor uscati, inclinati excesiv si periculosi, reducerea coroanei, taierea crengilor uscate, curatarea ramurilor si toaletarea copacilor este facuta de echipe de alpinisti utilitari specializati, prin taierea ramurilor si trunchiurilor pe segmente si coborarea in corzi a crengilor periculoase si portiunilor de ramuri taiate. 

Iconita cu un copac sanatos si doua trunchiuri de copaci, reprezentand taierile definitive si de intretinere

Taieri definitive si taieri de intretinere arbori

Taierile definitive (doborarea arborilor) se executa fragmentat, pe portiuni de crengi sau de trunchi, in mod dirijat si se aplica arborilor in stare fiziologica puternic degradata, arborilor scorburosi, arborilor cu varsta inaintata si grad ridicat de uscare a crengilor, arborilor inclinati care nu prezinta semne de reechilibrare, arbori care prezinta pericol de prabusire si arborilor care afecteaza retelele edilitare.

Taierile de intretinere ale arborilor se aplica la intervale regulate de timp (5-10 ani)  la speciile de arbori foiosi si in cazuri limitate la conifere (arbori rasinosi).Taierile si toaletarile de intretinere ale arborilor pot fi taieri de curatare, care au ca scop eliminarea ramurilor uscate, a ramurilor aglomerate, a lastarilor lacomi si a crengilor rupte, apoi pot fi taieri de regenerare, care urmaresc reactivarea cresterii arborilor si reintinerirea coroanei si mai pot fi taieri de inaltare a coroanei arborilor, care constau in taierea periodica a ramurilor de la baza trunchiului arborilor pe o inaltime de 6-12 metri de la sol.

Intretinere arbori, arbusti, garduri vii si grupuri de plante

Intretinerea pomilor fructiferi, vitei de vie, arbustilor fructiferi si trandafirilor de gradina

Lucrarile de intretinere sunt urmatoarele: taieri de ramificare si formare pentru pomii fructiferi tineri; taieri de intretinere si fructificare pentru pomii fructiferi pe rod; taieri de regenerare si refacere pentru pomii fructiferi batrani; taierea si legarea vitei de vie; taierile de ramificare si fructificare pentru arbustii fructiferi; taierile de primavara, de ramificare, pentru trandafirii de gradina;

taierile de curatare si intretinere curenta pentru arbustii ornamentali din gardurile vii, trandafirii de gradina si plantele ornamentale decorative prin flori; tratamente fitosanitare pentru pomi fructiferi, vita de vie, trandafiri si arbusti fructiferi;fertilizarile periodice si alte tratamente cu fungicide, insecticide, impotriva bolilor si antidaunatori specifice; lucrarile de igiena fitosanitara pentru pomii fructiferi, arbustii fructiferi, vita de vie si trandafirii de gradina;saparea pamantului din jurul radacinilor pomilor, gardurilor vii si plantelor ornamentale de gradina pentru o mai buna permeabilitate a solului; patrundere a apei si fertilizantilor in sistemul radicular al plantelor.

Iconita cu un copac mare, ilustrand taierile de formare ale coroanei pomilor fructiferi

Taierile de formare ale coroanei pomilor fructiferi

Odata cu plantarea pomilor fructiferi tineri, in functie de forma pe care dorim sa o obtinem, facem taierile pentru formarea coroanei acestora. Coroana pomilor fructiferi se obtine in 3-4 ani de la plantare, prin taieri succesive, scurtari, suprimari, dar si prin distantarea, aplecarea sau indoirea ramurilor si lastarilor.

Iconita cu un muncitor care ingrijeste doi arbori mici, demonstrand atentia si grija pentru plante

Taieri de intretinere si fructificare pentru pomii fructiferi

Formarea coroanei pomilor fructiferi necesită menținere prin taieri de întreținere și fructificare, care includ taierile de iarnă (în uscat) de la sfârșitul lui Februarie și taierile de vară (în verde).

Taierile de întreținere vizează reducerea excesului de muguri, ajustarea lungimii ramurilor pentru a preveni încrucișările și menținerea echilibrului vegetativ. Se pune accent pe eliminarea ramurilor uscate, a celor bolnave și a celor care se intercalează sau se îndreaptă spre interior. Taierile de întinerire și regenerare, recomandate în perioada de repaus vegetativ, stimulează creșterea fără a limita, îmbunătățind astfel starea generală a pomilor.

Iconita cu un om care foloseste un trimmer de copaci, ilustrand metoda profesionala de intretinere a arborilor

Intretinere garduri vii, conifere, arbusti ornamentali foiosi, evergreen sau cu frunza cazatoare

Oferim servicii de întreținere care includ tunderea gardurilor vii și ajustarea înălțimii acestora, fie că sunt din conifere sau plante ornamentale. 

Realizăm taieri de regenerare și densificare pentru arbustii ornamentali, formându-i în spirale, globuri sau conuri. Ne ocupăm de îndesirea perdelelor verzi din plante cățărătoare și de întreținerea coniferelor și plantelor ornamentale de grădină, oferind tratamente fitosanitare împotriva bolilor și dăunătorilor, cum ar fi măna, insectele și omizile. Aplicăm fertilizări periodice cu îngrășăminte și microelemente pentru a îmbunătăți calitatea fructelor și recoltelor. Lucrările noastre de igienă fitosanitară pentru arbori decorativi, arbusti ornamentali și flori de grădină sunt complete, incluzând și săparea solului din jurul rădăcinilor pentru o mai bună permeabilitate a apei și a îngrășământului în sistemul radicular al plantelor ornamentale.

Portofoliu de intretinere arbori si pomi fructiferi

Testimoniale

GARDENIS OTOPENI DN1
4.7
Based on 282 reviews
powered by Google
LUCA DI NICOLALUCA DI NICOLA
10:17 17 Apr 24
Multumim mult pentru promtitudinea si profesionalismul cu care ati plantat cei 6 artari globulosi astazi! Am avut fericirea sa cunosc profesionisti care isi iubesc meseria si o fac cu maxima seriozitate. Va voi recomanda tuturor celor care au nevoie de plante sau de amenajarea gradinii!
Catalin TofanCatalin Tofan
05:46 17 Apr 24
Johannes BeckerJohannes Becker
09:32 16 Apr 24
M-au transformat haosul din gradina mea intr-un mic parc, in care si Regele Charles s-ar fi simtit bine. Au respectat bugetul, si chiar au terminat lucrarea mai repede decat au estimat initial. Multumesc mult pentru profesionalism!
23Damianski23Damianski
12:24 10 Apr 24
Super servicii, super produse, sunt la a 2-a curte cu ei.Succes in continuare!
Adelina VasileAdelina Vasile
09:13 08 Apr 24
Totul a decurs perfect. Foarte prompti, desi era o perioada extrem de aglomerata la ei, am reusit sa ne si consultam asupra plantelor pe care le vroiam, iar echipele la montaj au fost cu adevarat profesioniste. Recomand cu drag, si o sa mai apelez la serviciile lor
Mugurel GeorgescuMugurel Georgescu
05:42 06 Apr 24
Printre produsele specifice, am găsit un personal amabil și bine calificat.
Flori FranuskaFlori Franuska
13:07 03 Apr 24
Servicii rapide si de calitate. Echipa de profesionisti.
Gabriela RusGabriela Rus
19:49 30 Mar 24
Gabriel PanaitGabriel Panait
16:17 29 Mar 24
Cristina La FerraraCristina La Ferrara
19:23 28 Mar 24
Comanda livrata in mai putin de 24 de ore, produse calitative.
Anca CrisanAnca Crisan
14:05 28 Mar 24
Apreciez foarte mult calitatea produselor și serviciilor, promptitudinea, seriozitatea și respectul personalului fata de clienți.
Alex CAlex C
09:53 25 Mar 24
constantin budulanconstantin budulan
20:46 20 Mar 24
Irina TessIrina Tess
10:57 14 Mar 24
Foarte prompti in livrare. Plantele foarte frumoase. Mi le-am ales, doamnele de acolo mi-au povestit despre fiecare si a2a zi au ajuns acasa.
Cristian GheorgheCristian Gheorghe
18:50 11 Mar 24
Leonard MihaiLeonard Mihai
15:58 06 Mar 24
Costin DumitruCostin Dumitru
14:24 27 Feb 24
Echipa de profesionisti
Constanta NazarcuConstanta Nazarcu
15:38 13 Feb 24
EsariEsari
09:54 30 Jan 24
Referitor la fitofarmacie, personalul foarte amabil si de ajutor, iar pretul pentru produsul cumparat este foarte bun.Recomand!
Matei BaraMatei Bara
19:03 04 Dec 23
Alexandru PodariuAlexandru Podariu
08:15 04 Dec 23
Carmen IonescuCarmen Ionescu
08:04 04 Dec 23
florin predaflorin preda
08:04 30 Nov 23
Hakan SinHakan Sin
07:42 30 Nov 23
Davvinca DanDavvinca Dan
21:30 29 Nov 23
emilian manolescuemilian manolescu
18:19 29 Nov 23
claudia dinuclaudia dinu
04:09 29 Nov 23
Angajații sunt profesioniști și foarte amabili. Sunt foarte bine aprovizionati
Andrei ChitesAndrei Chites
20:42 28 Nov 23
Andrei FilipAndrei Filip
17:00 28 Nov 23
Buni, serioși, cu mare experiența
Marinela GaghesMarinela Gaghes
14:49 27 Nov 23
Andreea ComșaAndreea Comșa
12:05 27 Nov 23
Bogdan BandilaBogdan Bandila
08:23 27 Nov 23
Punctuali si eficienti
Valentin DonaValentin Dona
09:05 20 Nov 23
marcu ralucamarcu raluca
04:54 14 Nov 23
Diversitate, amabilitate, prețuri bune, recomand.
Florin BarboiFlorin Barboi
16:12 10 Nov 23
F multumim de lucrare.
Cristian DanalacheCristian Danalache
22:36 02 Nov 23
contabilitate mitreacontabilitate mitrea
07:42 02 Nov 23
Livrare prompta, amabilitate dim partea salariatilor
Mugur NicolaeMugur Nicolae
03:33 31 Oct 23
Am avut o lucrare de forat, completat cu pamant, irigatii si gazon. Profesionisti si parolisti iar seful lor, de nota 10.
gheorghe iuliangheorghe iulian
07:57 27 Oct 23
Foarte prompti cu servicii bune si produse de calitate.
Cristiana StiucaCristiana Stiuca
12:30 25 Oct 23
2 doar pentru ca au soiuri diverse și ca puteți opta sa ii plantați singuri.Prețurile mari, costul plantării 25% din pretul copacului. Plantați incorect, nici o indicație de întreținere.La un simplu search pe Google se găsesc modalitățile corecte de plantare, dar am zis să nu riscăm și să mergem pe specialiști, ca sigur știu mult mai bine.6500 lei pentru 6 copaci, fast forward 2 ani mai târziu cheltuim alți bani ca să încercăm să salvăm ceva ce a fost prost plantat.
Claudiu AnastasiuClaudiu Anastasiu
05:30 25 Oct 23
Plante ingrijite, preturi cam maricele, insa merita sa cumperi de la ei. Personal prietenos si bine pregatit te ajuta cu sfaturi si informatii bine documentate. Se vede clar ca sunt profi. Mai au o locatie in Agronomie. Am luar rulouri de gazon si plante de la ei.
Bradul pe care am dat 650 ron avea radacinile taiate facand imposibila transplantareaReferitor la raspunsul celor de la Gardenis, bradul a fost mutat din ghiveciul cumparat de la dansii, cu tot cu balot (pamantul lui), la inceputul lunii Martie.Bradul s-a uscat in timpul verii, intr-adevar, iar apoi l-am scos din pamant in Septembrie, am inlaturat pamantul din jurul radacinilor, si am vazut ca radacinile sunt sectionate.Radacinile, dupa cum se vede in poze, sunt sectionate cu un fierastrau sau o unealta similară…Sunt dezamagit de raspunsul celor de la Gardenis
Andrei IftimieAndrei Iftimie
13:47 24 Apr 23
Profesionisti, consiliere facuta cu rabdare si flexibilitate la toate intrebarile adresate chiar daca pe partea cealalta a discutiei se afla o persoana nepriceputa in ceea ce priveste plantarea si ingrijirea pomilor
js_loader
Angajat Gardenis taie o creanga de copac cu un cleste, demonstrand precizia in intretinerea arborilor

Descopera mai multe despre intretinerea arborilor, pomilor fructiferi si tunderea gardurilor vii

Tarifele / preturile de defrisare, taiere, fasonare si toaletare a copacilor se stabilesc in functie de amplasamentul arborilor, dificultatea taierilor, numarul de ramuri si crengi care se taie in cursul  lucrarilor de taiere toaletare, gradul de pericol si de urgenta lucrarilor. In general toate operatiunile solicitate se oferteaza in functie de situatia din teren.

Evacuarea materialelor lemnoase, crengi, resturi si lemne rezultate din taierea pomilor, maruntirea ramurilor taiate, extragerea cioturilor si a buturugilor ramase dupa lucrarile de doborare, taiere sau toaletare a arborilor, se executa la tarife / preturi separate.

Aprobarile pentru operatiunile de taieri definitive sau pentru toaletarea copacilor, indiferent de amplasamentul pomilor (pe domeniul public sau pe domeniul privat) vor fi obtinute de beneficiar inainte de executia lucrarilor de taieri, doborari si toaletari arbori. Avizele de toaletare taiere sau defrisare a copacilor sunt obligatorii indiferent de amplasamentul copacilor, pe domeniul public sau pe proprietate privata si se obtin de la autoritatile locale.

Doborarea arborilor uscati, inclinati excesiv si periculosi, reducerea coroanei, taierea crengilor uscate, curatarea ramurilor si toaletarea copacilor este facuta de echipe de alpinisti utilitari specializati in taieri, fasonari, toaletari si doborari de pomi.

Lucrarile de taiere a pomilor fructiferi, a vitei de vie si a arbustilor fructiferi au numeroase avantaje, printre care se numara stimularea cresterii si dezvoltarii, controlul dimensiunii si formei, imbunatatirea calitatii fructelor, aerisirea ramurilor, patrunderea luminii in interiorul coroanei plantelor, prevenirea dezvoltarii mucegaiului si daunatorilor, reducerea riscului de rupere a crengilor, extinderea duratei de viata, cresterea randamentului si a productivitatii, obtinerea unei productii mai mare de fructi, formarea armonioasa a coroanei, reducerea riscului  de aparitie a bolilor si daunatorilor. In general, taierea regulata si corecta a pomilor fructiferi, a vitei de vie si a arbustilor fructiferi este esentiala pentru mentinerea sanatatii plantelor si obtinerea unei recolte de calitate.

Solicita oferta

Ai intrebari sau ai nevoie de asistenta? Suntem la doar un apel sau mesaj distanta. Contacteaza-ne acum pentru suport personalizat, informatii detaliate si indrumare adaptata nevoilor tale.