Serviciile noastre:

Retele de drenuri si calbaje electrice pentru lumini si prize in gradini si spatii verzi

Daca doresti sa iti protejezi gradina de excesul de apa sau sa economisesti apa, atunci investitia intr-o retea de drenaj este solutia ideala. Formata din tuburi de dren perforate pe contur, aceasta retea poate capta excesul de apa din gradina, fie de la ploi abundente, fie de la sistemul de udare, si sa il refoloseasca pentru irigarea subterana, direct la radacina, a plantelor, florilor si gazonului. Drenurile de gradina au un impact major asupra eficientei sistemului de udare, permitandu-ti sa uzi gradina mai rar si sa reduci consumul de apa si de curent al pompei. Sistemul de drenajeste, de asemenea, un mod ecologic de a gestiona excesul de apa din gradina ta, evitand astfel eroziunea solului si pierderea nutrientilor. Pentru a te bucura de toate aceste beneficii, investeste intr-o retea de drenaj de calitate, realizata de specialisti in domeniu.

Instalatia electrica a gradinii este esentiala in crearea un mediu confortabil si sigur pentru petrecerea timpului in aer liber. Prin realizarea cablajelor electrice, se asigura alimentarea cu energie electrica necesara pentru iluminarea gradinii cu ajutorul piticilor de lumina, stalpilor de lumina sau proiectoarelor. Aceste lumini pot fi controlate prin intermediul intrerupatoarelor, senzorilor de crepuscul, prin telecomanda, sau cu telefonul mobil, oferind o experienta de iluminare personalizata. De asemenea, prizele electrice de gradina sunt esentiale pentru alimentarea electrica a sistemelor importante, cum ar fi sistemul de irigatii, pompele si hidrofoarele care furnizeaza apa catre instalatia de udare a gradinii, filtrele si pompele de recirculare si luminile subacvatice din iazuri, helestee sau fantani arteziene sau pentru functionarea dispozitivelor de gradina cum ar fi dispozitivele antitantari, radiatoarele sau coolerele. Instalatia electrica a gradinii asigura astfel functionarea eficienta si sigura a acestora, contribuind la crearea unui mediu verde relaxant si confortabil.

Solutii complete. Expertiza Verde.

La Gardenissuntem specializati in proiectarea si realizarea oricarui sistem de drenaj a apei din gradina, adica a oricarei retele de drenuri si a circuitelor electrice de gradina pentru lumini si prize. Utilizammateriale si tehnologii moderne,echipamente de calitate si personal calificat pentru a ne asigura ca instalam retele de drenuri de gradina si circuite electrice pentru lumini si prize de gradina eficientesi durabile.

Retelele de drenaj reprezinta solutia ideala pentru captarea si recircularea ecologica a apei din gradina, cu scopul de a regla umiditatea solului si a realiza economii semnificative de apa. Acestea sunt formate din tevi perforate, cu diametre intre 6 si 25 cm, care pot fi rigide sau flexibile, ingropate in pamant la adancimea optima pentru necesitatile gradinii tale si acoperite cu o tesatura geotextila pentru a evita colmatarea tuburilor de dren. Reteaua de drenuri poate fi conectata la canalizarea locala sau la un put din curte, sau poate fi continuata prin tevi aditionale, astfel incat sa se poata atinge lungimea de drenare optima, necesara pentru absorbtia excesului de apa. Apa captata prin reteaua de dren este filtrata si recirculata in mod ecologic catre radacinile plantelor si gazonului prin irigare subterana. De asemenea, trebuie subliniat ca tevile de dren asigura o viteza de absorbtie a apei mai mare, disipand apa prin peretii laterali ai santurilor de drenaj. Reteaua de drenuri preia excesul de apa de la udare sau ploi, contribuind la reglarea umiditatii solului si la economii semnificative de apa in perioadele de seceta. In concluzie, instalarea unei retele de dren poate fi un pas important in directia unei gradini eficiente din punct de vedere al utilizarii resurselor, care poate oferi un mediu propice plantelor si florilor tale, cu un consum minim de apa. Sistemele electrice din gradina au un rol esential in asigurarea iluminatului pentru spatii verzi. Este foarte important sa planifici aceste instalatii cu atentie si sa le integrezi corect in reteaua electrica a casei tale. Pentru a realiza aceasta, se recomanda adaugarea de sigurante specifice cu intrerupatoare, atat pentru prize, cat si pentru luminile de gradina si sursele de alimentare de rezerva, in tabloul electric principal. In ceea ce priveste iluminatul gradinii, firele electrice pornesc din sigurantele din tabloul electric principal si ajung la intrerupatoare sau la senzorii de iluminare. De la aceste puncte, cablurile electrice sunt ingropate in pamant si conectate la luminile de gradina. Prizele de gradina sunt, de asemenea, alimentate prin cabluri electrice care sunt montate ingropat, in pamant. Un alt aspect important este calitatea cablurilor electrice folosite in aceasta instalatie. Acestea trebuie sa fie de inalta calitate, rezistente la umiditate si la conditiile meteo dificile. Se recomanda utilizarea de cabluri cu manta metalica si dubla manta de cauciuc, cu 3 fire electrice si o grosime intre 1,5 si 2,5 mm. De asemenea, aceste cabluri trebuie sa fie instalate in santuri sapate la adancimi cuprinse intre 40 si 60 cm.

  • Proiectare Personalizata pentru Spatiul Tau: Echipa noastra de specialisti va analiza specificul spatiului tau verde si va dezvolta solutii adaptate pentru realizarea unei gradini in care apa nu balteste si luminile stralucesc si lumineaza lantele, aleile si zonele cele mai importante ale gradinii.
  • Experienta Fara Bariere: Cu echipa noastra de inginerisi instalatoriexperimentati, vei avea acces la expertiza de top in domeniul instalatiilor de gradini, retele de drenuri si instalatii electrice de prize si iluminare gradina
  • Rezultate Durabile si Estetice: Colaborarea cu firma noastra aduce beneficiul unei gradini frumoase si durabile, astfel te vei bucura de un spatiu verde ingrijit, frumos si functional pe termen lung, dar mai ales echilibrat din punct de vedere al consumului de apa si frumos iluminat pe timp de noapte

Cum lucram

Colaborand cu noi, veti beneficia de experienta noastra anterioara, de solutii personalizate si echipamente de calitate, asigurandu-va ca sistemul electric pentru lumini si prize va functiona si va ilumina gradina dumneavoastra eficient si durabil. Va asiguram ca apa nu va mai balti in anumite zone ale gradinii, deoarece reteaua de drenuri calculata de inginerii nostri si pusa in opera de instalatorii Gardenis  isi va dovedi eficienta.

Evaluarea Initiala

Primul pas in colaborarea cu noi constaintr-o evaluare atenta a spațiului dvs. Pentru sistemul de dreuri al gradinii, vom analiza topografia, expunerea gradinii, zonele insorite si zonele umbrite ale gradinii, necesitatile specifice ale plantelor si terenului, apoi vom evalua zonele cu umiditate si vom recomanda o solutie fiabila pentru drenajul gradinii.

Pentru reteaua electrica de lumini si prize vom parcurge traseele pietonale, vom nota zonele de interes ale gradinii, zonele de odihna si relaxare, locurile unde sunt amplasate elementele decorative de gradina si vom recomanda pozitionarea corecta si optima a lampilor de gradina si a prizelor in asa fel incat solutia potrivita pentru iluminarea gradinii si pentru alimentarea cu curent electric a zonelor unde este necesar.

amenajari_gradini_img

Proiectare si implementare

Dupa evaluarea initiala, vom proiecta solutiile potrivite pentru drenajul gradinii, impreuna cu solutiile de colectare a apei in exces, tipul tuburilor de dren, traseele tevilor de drenuri si solutia optima pentru colectarea si evacuarea apei in exces din gradina. Vom crea un plan personalizat al retelei de drenuri, care sa corespunda nevoilor dvs. specifice si sa asigure o functionare eficienta a sistemului de drenuri.

In urma evaluarilor facute pentru sistemul electric al gradinii, vom stabili amplasarea si componenta tabloului electric de gradina, numarul circuitelor de iluminare si prize ale gradinii, vom marcatraseele de cabluri electrice, vom stabili tipul cablurilor electrice care se vor folosi, amplasamentul corpurilor de iluminat ale gradinii (pitici de lumina, stalpi de lumina, corpuri de iluminare pentru amplasare pe garduri si proiectoare pentru grupurile de plante sau pentru zonele de interes ale gradinii).

De ce sa ne alegi?

Experienta si profesionalism

Avem o vasta experientain proiectarea si instalarea sistemelor de drenajsi retelelor de drenuri de gadina, precum si in solutionarea problemelor legate de colectarea si evacuarea apei in exces. Echipa noastra de specialisti asigura instalarea siintretinerea eficienta a sistemelor de dren, a retelelor de colectare si evacuare a apei in exces oferindu-va solutii durabile si de incredere.

De asemenea, experienta inginerilor si instalatorilor nostriin proiectarea si instalarea sistemelor iluminare si retelelor electrice de gadina, ne recomanda pentru montajul sistemelor de iluminare din gradina dumneavoastra. Echipa noastra de specialisti asigura instalarea siintretinerea eficienta a sistemelor electrice pentru lumini si prize, a retelelor de iluminare si alimentare cu energie electrica a gradinii, oferindu-va solutii durabile si de incredere.

Solutii personalizate

Intelegem ca fiecare proiect este unic, iar nevoile dvs. pot varia. De aceea, proiectam si implementam solutii personalizate pentru fiecare client. Evaluam necesitatile dvs. specifice, gandim retelele de dren si sietemele electrice de iluminare ale gradiniisi va oferim solutii adaptate, estetice, cu functionare optima in gradina dvs.

Echipamente de calitate

Utilizam tehnologii moderne si echipamente de inalta calitate pentru a va asigura ca sistemul electric de lumini si prize sau sistemul de drenuri ale gradinii functioneaza eficient, sunt fiabile si durabile. Aceasta garanteaza functionarea corespunzatoare a echipamentelor de iluminaresi o distributie eficienta a apei in gradina dvs.

Ce include serviciul de instalatii pentru gradini

Proiectarea si realizarea sistemelor de gradina: retea de drenuri si retea electrica de iluminare

Suntem specializati in proiectarea si realizarea oricarui sistem de drenaj sau de iluminare pentru gradini, incepand de la proiectarea lor, evaluarea tipurilor de materiale necesare si pana la instalarea sistemelor urmata de intretinerea lor ulterioara. Utilizam tehnologii moderne si echipamente de calitate pentru a ne asigura ca sistemele de dren si de iluminare sunt eficiente, fiabile si durabile.

Retele de drenuri colectoare pentru gradini, parcuri si spatii verzi pentru drenarea apei in exces in tuburi de dren invelite cu geotextil

Drenurile de gradina au un impact major asupra eficientei sistemului de udare, permitandu-ti sa uzi gradina mai rar si sa reduci consumul de apa al sistemului de irigatii. Sistemul de drenaj este, de asemenea, un mod ecologic de a gestiona excesul de apa din gradina ta, evitand astfel eroziunea solului si pierderea nutrientilor.

Reteaua de drenuri contribuie major la irigarea subterana a plantelor si gazonului. Pentru a te bucura de toate aceste beneficii, investeste intr-o retea de drenaj de calitate, realizata de specialisti in domeniu. Echipa noastra de gradinari si instalatori poate sa iti instaleze sistemul cu maxima precizie si sa il verifice pentru conformitate, iar inginerii nostri pot sa iti asigure ca totul functioneaza optim.

partener1

Instalatii electrice de prize si iluminare gradina

Instalatiile electrice de gradina sunt esentiale pentru a asigura iluminatul gradinilor si al spatiilor verzi. Ele trebuie proiectate cu atentie, fiind integrate cu reteaua electrica a casei. Acest lucru poate fi realizat prin includerea unor sigurante cu disjunctor specifice in tabloul electric de sigurante al gradinii, pentru prizele, luminile de gradina si luminile de rezerva.

Pentru iluminatul gradinii, firele electrice pornesc din sigurantele situate in tabloul electric general si ajung la intrerupatoare, senzori si sau elementele de actionare prin telecomanda a iluminarii. De la acestea, cablurile electrice sunt trase prin pamant si conectate la luminile de gradina. Prizele de gradina se alimenteaza tot prin fire electrice care trec prin pamant. Cablurile electrice sunt cabluri cu manta metalica si tripla izolatie de plastic.

partener3

Montaj cablaje electrice de gradina si socluri pentru lampi. Circuite electrice pentru prizele si luminile de gradina

Prin realizarea cablajelor electrice, gandim mai intai tabloul de alimentare cu energie necesara pentru iluminarea gradinii. Aceste lumini pot fi controlate cu ajutorul intrerupatoarelor, senzorilor de crepuscul, telecomenzii sau chiar prin intermediul telefonului mobil, oferind o experienta personalizata de iluminare.

Prin instalarea si dimensionarea corespunzatoare a acestor cablaje electrice de gradina pentru lumini si prize, veti avea parte de un sistem de iluminare eficient si o functionare fara probleme a echipamentelor esentiale dedicate iluminarii functionale si estetice din gradina dumneavoastra.

Proiecte Realizate

Testimoniale

GARDENIS OTOPENI DN1
4.8
Based on 295 reviews
powered by Google
Cristina TaranuCristina Taranu
07:43 01 Jul 24
Recomand! Plantele de calitate superioara iar personalul foarte prompt si amabil!
Mihaela LazarMihaela Lazar
14:59 25 Jun 24
Claudiu VirdarieClaudiu Virdarie
08:31 18 Jun 24
Produse de calitate si colaborare foarte placuta!
Emilia MoloseagEmilia Moloseag
07:54 17 Jun 24
Piatra este foarte frumoasă ! Merită pe deplin bănuții
Daniel PetrescuDaniel Petrescu
12:47 13 Jun 24
Profesionalism, Calitate, Onestitate, Promptitudine.
VERONICA OPREAVERONICA OPREA
07:27 13 Jun 24
Adrian FloreaAdrian Florea
21:04 04 Jun 24
Au livrat conform promisiunii, la timp, fără costuri ascunse.
Ciprian AntonescuCiprian Antonescu
18:56 04 Jun 24
Rodica ParaschivRodica Paraschiv
05:26 28 May 24
Bogdan MarinitaBogdan Marinita
14:50 14 May 24
Cristian MCristian M
08:09 10 May 24
Băieții mi-au montat sistemul de irigații, au lucrat prompt și profesionist, chiar și pe ploaie măruntă, nu am ce să le reproșez. Sistemul funcționează brici, cu echipamente de calitate, sunt mulțumit de lucrare pentru început, vedem cum se comportă în timp.
Paul ZorlandPaul Zorland
16:21 09 May 24
Serviciile profesionale excelente ale companiei au fost furnizate în toate domeniile, de la contactul inițial și programarea programării până la angajații care au fost la timp, cunoscători și completând cu sârguință toate sarcinile. Rezultatul final a fost satisfacția 100% a clienților, inclusiv oferirea de prețuri corecte și rezonabile.
Silviu StSilviu St
07:46 29 Apr 24
LUCA DI NICOLALUCA DI NICOLA
10:17 17 Apr 24
Multumim mult pentru promtitudinea si profesionalismul cu care ati plantat cei 6 artari globulosi astazi! Am avut fericirea sa cunosc profesionisti care isi iubesc meseria si o fac cu maxima seriozitate. Va voi recomanda tuturor celor care au nevoie de plante sau de amenajarea gradinii!
Catalin TofanCatalin Tofan
05:46 17 Apr 24
Johannes BeckerJohannes Becker
09:32 16 Apr 24
M-au transformat haosul din gradina mea intr-un mic parc, in care si Regele Charles s-ar fi simtit bine. Au respectat bugetul, si chiar au terminat lucrarea mai repede decat au estimat initial. Multumesc mult pentru profesionalism!
23Damianski23Damianski
12:24 10 Apr 24
Super servicii, super produse, sunt la a 2-a curte cu ei.Succes in continuare!
Adelina VasileAdelina Vasile
09:13 08 Apr 24
Totul a decurs perfect. Foarte prompti, desi era o perioada extrem de aglomerata la ei, am reusit sa ne si consultam asupra plantelor pe care le vroiam, iar echipele la montaj au fost cu adevarat profesioniste. Recomand cu drag, si o sa mai apelez la serviciile lor
Mugurel GeorgescuMugurel Georgescu
05:42 06 Apr 24
Printre produsele specifice, am găsit un personal amabil și bine calificat.
Flori FranuskaFlori Franuska
13:07 03 Apr 24
Servicii rapide si de calitate. Echipa de profesionisti.
Gabriela RusGabriela Rus
19:49 30 Mar 24
Gabriel PanaitGabriel Panait
16:17 29 Mar 24
Cristina La FerraraCristina La Ferrara
19:23 28 Mar 24
Comanda livrata in mai putin de 24 de ore, produse calitative.
Anca CrisanAnca Crisan
14:05 28 Mar 24
Apreciez foarte mult calitatea produselor și serviciilor, promptitudinea, seriozitatea și respectul personalului fata de clienți.
Alex CAlex C
09:53 25 Mar 24
constantin budulanconstantin budulan
20:46 20 Mar 24
Irina TessIrina Tess
10:57 14 Mar 24
Foarte prompti in livrare. Plantele foarte frumoase. Mi le-am ales, doamnele de acolo mi-au povestit despre fiecare si a2a zi au ajuns acasa.
Cristian GheorgheCristian Gheorghe
18:50 11 Mar 24
Leonard MihaiLeonard Mihai
15:58 06 Mar 24
Costin DumitruCostin Dumitru
14:24 27 Feb 24
Echipa de profesionisti
Constanta NazarcuConstanta Nazarcu
15:38 13 Feb 24
EsariEsari
09:54 30 Jan 24
Referitor la fitofarmacie, personalul foarte amabil si de ajutor, iar pretul pentru produsul cumparat este foarte bun.Recomand!
Matei BaraMatei Bara
19:03 04 Dec 23
Alexandru PodariuAlexandru Podariu
08:15 04 Dec 23
Carmen IonescuCarmen Ionescu
08:04 04 Dec 23
florin predaflorin preda
08:04 30 Nov 23
Hakan SinHakan Sin
07:42 30 Nov 23
Davvinca DanDavvinca Dan
21:30 29 Nov 23
emilian manolescuemilian manolescu
18:19 29 Nov 23
claudia dinuclaudia dinu
04:09 29 Nov 23
Angajații sunt profesioniști și foarte amabili. Sunt foarte bine aprovizionati
Andrei ChitesAndrei Chites
20:42 28 Nov 23
Andrei FilipAndrei Filip
17:00 28 Nov 23
Buni, serioși, cu mare experiența
Marinela GaghesMarinela Gaghes
14:49 27 Nov 23
Andreea ComșaAndreea Comșa
12:05 27 Nov 23
Bogdan BandilaBogdan Bandila
08:23 27 Nov 23
Punctuali si eficienti
Valentin DonaValentin Dona
09:05 20 Nov 23
marcu ralucamarcu raluca
04:54 14 Nov 23
Diversitate, amabilitate, prețuri bune, recomand.
Florin BarboiFlorin Barboi
16:12 10 Nov 23
F multumim de lucrare.
Cristian DanalacheCristian Danalache
22:36 02 Nov 23
contabilitate mitreacontabilitate mitrea
07:42 02 Nov 23
Livrare prompta, amabilitate dim partea salariatilor
Mugur NicolaeMugur Nicolae
03:33 31 Oct 23
Am avut o lucrare de forat, completat cu pamant, irigatii si gazon. Profesionisti si parolisti iar seful lor, de nota 10.
gheorghe iuliangheorghe iulian
07:57 27 Oct 23
Foarte prompti cu servicii bune si produse de calitate.
Cristiana StiucaCristiana Stiuca
12:30 25 Oct 23
2 doar pentru ca au soiuri diverse și ca puteți opta sa ii plantați singuri.Prețurile mari, costul plantării 25% din pretul copacului. Plantați incorect, nici o indicație de întreținere.La un simplu search pe Google se găsesc modalitățile corecte de plantare, dar am zis să nu riscăm și să mergem pe specialiști, ca sigur știu mult mai bine.6500 lei pentru 6 copaci, fast forward 2 ani mai târziu cheltuim alți bani ca să încercăm să salvăm ceva ce a fost prost plantat.
Claudiu AnastasiuClaudiu Anastasiu
05:30 25 Oct 23
Plante ingrijite, preturi cam maricele, insa merita sa cumperi de la ei. Personal prietenos si bine pregatit te ajuta cu sfaturi si informatii bine documentate. Se vede clar ca sunt profi. Mai au o locatie in Agronomie. Am luar rulouri de gazon si plante de la ei.
Bradul pe care am dat 650 ron avea radacinile taiate facand imposibila transplantareaReferitor la raspunsul celor de la Gardenis, bradul a fost mutat din ghiveciul cumparat de la dansii, cu tot cu balot (pamantul lui), la inceputul lunii Martie.Bradul s-a uscat in timpul verii, intr-adevar, iar apoi l-am scos din pamant in Septembrie, am inlaturat pamantul din jurul radacinilor, si am vazut ca radacinile sunt sectionate.Radacinile, dupa cum se vede in poze, sunt sectionate cu un fierastrau sau o unealta similară…Sunt dezamagit de raspunsul celor de la Gardenis
Andrei IftimieAndrei Iftimie
13:47 24 Apr 23
Profesionisti, consiliere facuta cu rabdare si flexibilitate la toate intrebarile adresate chiar daca pe partea cealalta a discutiei se afla o persoana nepriceputa in ceea ce priveste plantarea si ingrijirea pomilor
js_loader

Afla mai multe despre intretinere gradini:

Atunci candconsumul de apa al gradinii este mult mai mare decat cel al casei, este recomandat sa se ia in considerare o sursa separata de alimentare cu apa pentru gradina, cum ar fi forarea unui put dedicat gradinii si montarea unei pompe de apa au a unui hidrofor adecvate situatiei tale. Acest proces poate fi realizat de nstalatorii nostri si verificat de catre inginerii firmei, pentru a se asigura conformitatea cu parametrii necesari.

Cablurile electrice utilizate pentru instalatia electrica si de iluminare a gradinii trebuie sa fie de calitate, fiabile si rezistente la umiditate si intemperii. De asemenea, ele trebuie sa fie protejate fata de actiunile mecanice ale rozatoarelor de gradina (soareci si cartite), dar si de lovirea accidentala cu diferite obiecte in timpul lucrarilor din gradina. De aceea, se recomanda cabluri electrice cu manta metalica si dubla manta de cauciuc, cu 3 fire electrice izolate fiecare, si grosimi de 1,5 – 2,5 mm. Cablurile trebuie sa fie instalate in santuri sapate la adancimi de 40-60 cm.

Drenurile de gradina au un impact major asupra eficientei sistemului de udare, permitandu-ti sa uzi gradina mai rar si sa reduci consumul de curent al pompei si sa echilibrezi apa din zonele de umbra si zonele cu soare ale gradinii. Sistemul de drenaj este, de asemenea, un mod ecologic de a gestiona excesul de apa din gradina, evitand astfel deteriorarea gazonului si pierderea nutrientilor aplicati. Reteaua de drenuri asigura irigarea subterana a radacinilor plantelor si gazonului, asigurand totodata o rezerva de apa in perioadele secetoase.De asemenea, trebuie subliniat ca tevile de drenaj asigura o viteza de absorbtie a apei mai mare, disipand apa prin peretii laterali ai santurilor de drenaj, in special. Reteaua de drenuri preia excesul de apa de la sistemul de udare sau ploi, contribuind la reglarea umiditatii solului si la economii semnificative de apa in perioadele de seceta.

In concluzie, instalarea unei retele de dren poate fi un pas important in directia obtinerii unei gradini eficiente din punct de vedere al utilizarii resurselor, care poate oferi un mediu propice plantelor si florilor tale, cu un consum minim de apa.

Solicita oferta

Ai intrebari sau ai nevoie de asistenta? Suntem la doar un apel sau mesaj distanta. Contacteaza-ne acum pentru suport personalizat, informatii detaliate si indrumare adaptata nevoilor tale.

Contact: